Evolio Axis – tableta minune de doar 250 de lei

axis7

Noua tableta Evolio Axis a reusit sa ne surprinda placut, nu doar cu specificatiile sale foarte bune, dar si cu pretul sau accesibil de numai 250 de lei. Daca nu stiati deja, produsele companiei Evolio au devenit printre cele mai cautate in Romania, datorita calitatii acestora, dar si datorita preturilor mult mai reduse decat ale competitorilor din domeniu.

Axis 7 HD in detaliu

Tableta pe care am ales sa v-o prezentam ne-a surprins placut la prima vedere datorita finisajului exterior, elegant, dar durabil. Carcasa este mata, oferind o foarte buna aderenta, iar grosimea tabletei de doar 9mm o face usor de utilizat, conferindu-i si un aspect placut. Dimensiunea ecranului de 7” este foarte potrivita pentru filme, jocuri sau editarea documentelor, fiind de mare ajutor mai ales atunci cand va aflati in concediu sau sunteti plecati in interes de serviciu.

Daca ne uitam dincolo de exterior, aflam ca tableta are un procesor Quad-Core, care in combinatie cu memoria RAM de 1024 MB, ajuta tableta sa ruleze fara intreruperi jocurile voastre preferate sau aplicatiile necesare. Mai mult, memoria interna de 8 GB este suficienta pentru stocarea pozelor din vacanta, a filmelor sau a altor aplicatii, insa este posibila extinderea acesteia cu ajutorul unui card SD de maximum 32 GB.

Camere

Daca tot vorbeam de poze si filmulete din vacante, tableta are o camera principala pe spate de 2 MP, dar si una secundara, frontala de 0.3 MP, suficiente pentru a imortaliza amintirile preferate la o rezolutie buna.

Alte detalii

Trebuie sa mentionez ca tableta are incorporat bluetooth si wireless, iar autoniomia bateriei este excelenta – pana la 4 ore de utilizare neintrerupta (jocuri, filme, aplicatii), iar in stand-by aceasta rezista chiar si zile intregi. Sistemul de operare preinstalat este Android 4.4 KitKat, care iti va oferi o experienta foarte placuta, combinand performanta sporita a tabletei cu usurinta de navigare pe care o creaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>