Wink One SE – cu siguranta cea mai ieftina tableta a lunii iulie

onese

O tableta capabila, care sa te ajute sa iti faci treaba, nu trebuie sa aiba neaparat un pret exorbitant, iar tocmai din acest considerent, iti voi prezenta un gadget perfect pentru calatorii, sau pentru o zi de relaxare in care vrei sa te joci, sa vezi un film sau sa citesti o carte buna. Toate aceste lucruri le poti face cu usurinta cu ajutorul Tabletei Wink One SE, pentru care nu va trebui sa scoti din buzunar mai mult de 250 de lei!

Display si aplicatii

In primul rand, dimensiunea ecranului de 7” este perfecta pentru a viziona filme, fiind in acelasi timp si foarte usor de manevrat. Datorita tehnologiei IPS, unghiul de vizualizare confortabila este marit, astfel ca vei avea parte de o imagine mult mai clara, putand sa te bucuri de experienta unei emisiuni alaturi de prietenii tai. Rezolutia ecranului, 1024 x 600, este de asemenea foarte buna pentru o tableta din clasa ei. Ca tot vorbim despre filme si emisiuni, unul dintre avantajele incontestabile ale tabletei este faptul ca aceasta vine cu o aplicatie preinstalata foarte ingenioasa, Seenow, cu abonament preplatit pentru 2 luni, cu ajutorul careia poti urmari canalele tale preferate de televiziune cu un singur click.

Procesor, capacitate de stocare si altele

Tableta este ehipata cu un procesor Quad Core cu o frecventa de 1.33 GHz, capacitate RAM de 1024 MB si spatiu de stocare intern de 8 GB, care poate fi extins pana la 32 de GB, cu ajutorul unui card de memorie. De asemenea, tableta beneficiaza de o camera normala, amplasata pe spatele carcasei de aluminiu, de 2 MP, dar si de o camera frontala de 0.3 MP, perfecta pentru apeluri video. Tableta are bluetooth si receptor wireless integrat, iar sistemul de operare preinstalat este Android 4.4.2 Kit Kat.

Parere finala

Pretul, specificatiile si designul sau elegant, fac ca aceasta tableta sa devina alegerea perfecta pentru oricine cauta un gadget de calitate, la un pret rezonabil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>