Tableta nJoy Kara de 8 inchi – le are pe toate

Daca esti in cautarea unui nou gadget, insa nu stii ce sa alegi din zecile de optiuni tentante, iti prezint o tableta apartinand companiei nJoy, care de altfel este una dintre putinele companii romanesti producatoare de tablete accesibile, dar performante, si accesorii pentru acestea.

njoy

Tableta NJoy Kara 8 vine echipata cu un procesor Quad Core cu o frecventa de 1.3 GHz, care o face sa fie rapida in executie, sa se descure de minune la capitolul multitasking si sa poata rula mai multe programe simultan, fara probleme. In plus, memoria RAM este de 1 GB, de-ajuns pentru a se asigura ca tableta va putea rula programele fara probleme. Spatiul de stocare este de 8 GB, insa il puteti mari foarte simplu cu ajutorul unui card MicroSD de maxim 32 de GB, o solutie optima daca planuiti sa folositi tableta pentru a stoca multe documente, filme sau jocuri.

Un mare plus al tabletei este faptul ca beneficiaza de conectivitate 3G, asta inseamna ca nu va trebui sa deveniti dependenti de semnalul wireless pentru a avea acces la internet, ci puteti insera o cartela GSM standard in slotul special al tabletei si veti avea o conexiune 3G in orice moment.

Tableta este confectionata din plastic si aluminiu, perfecta pentru o utilizare confortabila, iar bateria excelenta rezista cu brio cel putin 5 sau 6 ore de redare video continua. Desigur, avantajele tabletei nu se opresc aici: Wi-Fi, Bluetooth, redare video HD (1080p), cablu USB si OTG (permite conectarea unui mouse, de exemplu), GPS si o garantie Pick Up & Return de oriunde de pe teritoriul Romaniei.

Toate aceste specificatii intr-o tableta care este disponibila la un pret excelent de doar 499 de lei, cu o garantie de 2 ani inclusa in pret si certitudinea ca in eventualitatea unei probleme, nu vei ramane cu buza umflata si banii aruncati!

O poti vedea in cel mai serios magazin online din Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>