Tableta E-BODA Intelligence i200 – o alegere cu 25% mai ieftina

Face parte din categoria tabletelor ieftine, din acest motiv functiile sale sunt cele standard.

i200_fata

Calitatea imaginii este usor peste mediu, si avand in vedere ca nu are ecran IPS, nici nu poti avea prea multe pretentii.

Oricum, culorile sunt frumoase iar luminozitatea este suficient de mare dar de remarcat este memoria RAM de 2 GB, lucru rar intalnit la tabletele ieftine, iar spatiul de stocare este de 8 GB (din care jumatate este ocupat de sistemul de operare Android), cu posibilitate de extindere pana la 32 GB cu microSD.

Procesorul este un Dual Core, asta inseamna ca este un pic mai slab decat un Quad Core, si e posibil sa ruleze mai greu, dar oricum, la partea de browsing nu vei avea probleme. In rest, incearca sa nu o suprasoliciti cu prea multe jocuri, pentru a nu se bloca, dar poti descarca totusi alte aplicatii si le poti folosi fata teama de a da eroare. Ideea e ca fiind o tableta ieftina, durata ei de viata depinde mult de modul in care o pastrezi.

Bateria este destul de puternica, cu o autonomie de aproximativ 5 ore cu wi-fi pornit. Totusi, daca vizionezi un film sau te joci pe ea, nu va sta aprinsa mai mult de 3-4 ore.

Are un design foarte interesant, carcasa fiind de culoare albastra cu modele geometrice, iar diagonala este de 7 inchi, ceea ce inseamna ca e destul de micuta. Dupa cum se observa in imagine, camera din spate este de 2 MP, dar mai are si una frontala de 0.3 MP. Nu e grozava, dar merge la un video call.

i200_spate

Este tableta perfecta pentru browsing, iar in prezent o gasesti la pretul de 299 de lei in urma unei reduceri de 25%, o suma cat se poate de mica pentru acest tip de device.

Tableta E-BODA Intelligence i200 – o alegere cu 25% mai ieftina on March 27, 2015 rated 4.9 of 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>