Tableta Wink iX7 – O alegere potrivita!

Cauti o tableta de incredere pe care sa o folosesti in fiecare zi cu usurinta si nu stii ce sa alegi?

Adevarul e ca apar atatea tablete bune pe piata de profil incat alegerea chiar poate fi dificila. Dar din fericire, cautarea a luat sfarsit pentru ca ai gasit optiunea perfecta, atunci cand vine vorba atat de pret, cat si de performanta: tableta Wink iX7.

wink_ix

Mai multe detalii in magazin!

Datorita celor 8Gb -capacitate de stocare- te poti uita la filmele preferate, poti juca cele mai noi jocuri sau poti naviga in voie pe web…totul cu aceasta tableta performanta la un pret accesibil tuturor buzunarelor. Wink iX7 se bazeaza pe un procesor Intel Quad Core cu 4 nuclee dar si pe un ecran IPS de 7” controlat de o placa video Intel HD ce asigura o imagine perfecta indiferent de unghiul din care o privesti.

Ti-a captat atentia? Atunci mai trebuie sa stii ca pe Wink iX7 ruleaza Android v4.4 KitKat oferindu-ti posibilitatea sa accesezi Google Play pentru a afla noutatile.

Un alt avantaj al acestei tablete este reprezentat de faptul ca te poti bucura de o multime de aplicatii noi precum Seenow care iti permite sa urmaresti o multitudine de canale TV romanesti precum si canale TV premium si emisiuni inregistrate.

Wink are o camera de 2 MP si o camera frontala de 0.3 MP, un slot de memorie Micro SDHC si o capacitate maxima acceptata de 32GB.

Cand vine vorba de raportul design/pret, Wink castiga detasat si la acest capitol. Tableta se prezinta intr-o forma eleganta si foarte fiabila, cu o carcasa neagra foarte discreta. Si aspectul este foarte important chiar daca nu o recunoastem.

Acum ca stii totul despre noua tableta Wink iX7 te-ai hotarat sa o achizitionezi chiar azi dar ai ceva indoieli?

O poti cumpara, si daca nu iti convine ceva in 30 de zile, o poti returna fara nici o problema, dar eu cred ca iti va place, raportul pret/performanta/design fiind unul foarte bun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>