Top 3 cele mai ieftine tablete

Daca esti in cautarea unei tablete ieftine, afla ca in prezent ai de unde alege acest gen de produs. Am placerea de a prezenta 3 tablete de 7 inchi, cu sistem de operate Android, din care cel putin una va indeplini cerintele cautate de tine, atat din punct de vedere al dotarilor, cat si ca pret.

  1. Tableta Allview Ax5 Nano Q – 14% reducere din pretul normal

 

ax5nano

Primul aspect care o recomanda si care o pozitioneaza pe primul loc in acest top este conexiunea 3G, pe care nu o vei intalni si la celealte tablete. Daca ai nevoie permanenta de internet, acest lucru este esential, pentru ca nu mai trebuie sa depinzi de vreo retea wireless.

In rest, configuratia este una foarte buna, sistemul de operare ruleaza excelent, fara lag, datorita procesorului tip Quad Core. RAM-ul este de 512 MB, iar spatiul de stocare de 4 GB, iar daca vrei mai mult, poti adauga un microSD de maxim 32 GB, pe care poti incarca alte fisiere.

Bateria are o autonomie de 4 ore, cu utilizare continua, adica suficient pentru capacitatile tabletei, care dovedeste ca este perfecta pentru browsing, vizionat filme si citit documente, prin urmare, la pretul de 300 de lei, chiar merita achizitionata.

  1. Tableta Allview Speed Quad – doar 190 de lei

speed_quad

Spre deosebire de produsul Allview precedent, aceasta tableta nu are 3G, dar poti conecta un modem USB daca doresti sa ai parte de internet oricand doresti.

De asemenea, tabletele sunt abosolut identice in ceea ce priveste procesorul, calitatea imaginii si celelalte caracteristici, doar ca aceasta dispune de mai multa memorie in spatiul de stocare, deci sa zicem ca e mai utila pentru cei care au multe fisiere de stocat.

Bateria este de asemenea, mai mare, dar dispune de aceeasi autonomie de aproximativ 4 ore.

Avand in vedere ca se vinde la pretul de 190 de lei (dupa o reducere de 32%), cu siguranta merita achizitionata, avand in vedere ca poti lucra pe ea la fel de bine ca pe orice alta tableta.

  1. Tableta E-BODA Intelligence i200 –¬†Poate fi cumparata de aici

ebodai200

Detaliile importante care fac diferenta intre aceasta tableta si celelalte, sunt memoria RAM de 2 GB, lucru rar intalnit la tabletele ieftine si procesorul tip Dual Core. Acesta din urma este mai slab decat un Quad Core, prin urmare va rula mai greu si exista posibilitatea sa faca lag.

Totusi, daca nu este suprasolicitata, se comporta destul de bine. Spatiul de stocare este de 8 GB (inclusiv Androidul), cu posibilitate de extindere pana la 32 GB cu microSD, bateria este foarte puternica si tine pana la 5 ore, iar calitatea imaginii este usor peste mediu, exact ca si la celelalte tablete.

Faptul ca vine la pretul de 300 de lei, cu toate ca nu are un procesor foarte puternic si nici conexiune 3G, o plaseaza pe ultimul loc in acest top.

Daca nu mai gasesti in magazine una din celelalte tablete prezentate, sau daca vrei o tableta simpla si cu design interesant, atunci nu ezita sa o achizitionezi de pe cel mai mare magazin online din Romania

Top 3 cele mai ieftine tablete on February 9, 2015 rated 4.8 of 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>