vivaq8pro_01

Tableta de 500 de lei Allview Viva Q8 Pro

Aceasta tableta este un nou produs Allview, care face fata cu succes concurentei in domeniul device-urilor de acest tip.

Are o dimensiune perfecta pentru o tableta, si anume, 8 inchi si zic asta pentru ca nu este nici prea mica, dar nici prea mare si poate fi usor de transportat, fiind si foarte practica.

vivaq8pro

Vei fi cu siguranta multumit de imagine, care este foarte clara, chiar peste asteptari, avand in vedere ca face parte din categoria tabletelor ieftine.

Calitatea imaginii este data de tehnologia IPS, care asigura si un unghi de vizibilitate foarte bun, iar rezolutia HD nu poate decat sa prezinte niste culori vii si cat mai aproape de realitate.

Configuratia este de asemenea, una excelenta, are un hardware puternic, procesorul din dotare este un Cortex A7, Quad-Core, care functioneaza la o frecventa de 1.2 GHz. Impreuna cu 1GB de memorie RAM fac ca sistemul de operare Android dar si aplicatiile instalate, sa ruleze fluent si fara lag. Legat de memorie, mai trebuie sa stii ca spatiul de stocare este de 8 GB, iar daca ai nevoie de mai mult, poti introduce un card microSD, de maxim 32 GB, pe care sa iti stochezi diferite fisiere.

Te poti uita la un film, sau te poti juca cu diferitele aplicatii, mai poti insatala si altele daca vrei, dar nu uita ca vei fi limitat de memoria RAM care nu este foarte generoasa. Bineinteles, pentru browsing este ideala, nu trebuie decat sa te conectezi la o retea wireless si vei putea naviga in voie pe internet.

Nu puteau lipsi camerele web, cea frontala de 0,3 MP, iar cea din spate de 2 MP. Daca vrei poze cat de cat clare, foloseste doar camera din spate, cea din fata fiind mai slabuta.

Bateria are o autonomie de aproximatv 4 ore, cu wi-fi pornit si utilizare continua, incadrandu-se in parametri normali.

Tableta costa la ora actuala 500 de lei, iar asa o oferta cu siguranta se va epuiza destul de rapid, prin urmare nu pierde ocazia de a o achizitiona din cel mai de incredere magazin online.

Aceasta tableta este un nou produs Allview, care face fata cu succes concurentei in domeniul device-urilor de acest tip. Are o dimensiune perfecta pentru o tableta, si anume, 8 inchi si zic asta pentru ca nu este nici prea mica, dar nici prea mare si poate fi usor de transportat, fiind si foarte practica.

Vei fi cu siguranta multumit de imagine, care este foarte clara, chiar peste asteptari, avand in vedere ca face parte din categoria tabletelor ieftine. Calitatea imaginii este data de tehnologia IPS, care asigura si un unghi de vizibilitate foarte bun, iar rezolutia HD nu poate decat sa prezinte niste culori vii si cat mai aproape de realitate. Configuratia este de asemenea, una excelenta, are un hardware puternic, procesorul din dotare este un Cortex A7, Quad-Core, care functioneaza la o frecventa de 1.2 GHz. Impreuna cu 1GB de memorie RAM fac ca sistemul de operare Android dar si aplicatiile instalate, sa ruleze fluent si fara lag. Legat de memorie, mai trebuie sa stii ca spatiul de stocare este de 8 GB, iar daca ai nevoie de mai mult, poti introduce un card microSD, de maxim 32 GB, pe care sa iti stochezi diferite fisiere. Te poti uita la un film, sau te poti juca cu diferitele aplicatii, mai poti insatala si altele daca vrei, dar nu uita ca vei fi limitat de memoria RAM care nu este foarte generoasa. Bineinteles, pentru browsing este ideala, nu trebuie decat sa te conectezi la o retea wireless si vei putea naviga in voie pe internet. Nu puteau lipsi camerele web, cea frontala de 0,3 MP, iar cea din spate de 2 MP. Daca vrei poze cat de cat clare, foloseste doar camera din spate, cea din fata fiind mai slabuta. Bateria are o autonomie de aproximatv 4 ore, cu wi-fi pornit si utilizare continua, incadrandu-se in parametri normali. Tableta costa la ora actuala 500 de lei, iar asa o oferta cu siguranta se va epuiza destul de rapid, prin urmare nu pierde ocazia de a o achizitiona din cel mai de incredere magazin online.

Punctaj Allview Viva Q8 PRO


Caracteristici - 8.8


Design - 8.2


Pret - 8.78.6

User Rating: 3.85 ( 2 voturi)

9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>