Cauti o tableta de 8″ accesibila ca pret? Raspuns: Wink Elite

Wink nu este un producator de gadgeturi popular pe piata romaneasca, dar are mari sanse sa devina unul cunoscut, daca va continua sa scoata produse precum aceasta tableta.

wink_elite

 

Analizeaz-o in magazinul online recomandat

Imi place ca este foarte subtire si usoara, cu o carcasa rezistenta din aluminiu, astfel ca este usor de luat oriunde.

Ecranul are o diagonala de 7.8 inch, cu display-ul IPS, ceea ce inseamna ca are un unghi larg de vizibilitate.

Calitatea imaginii este una excelenta, care surprinde si cele mai mici detalii, astfel ca poti viziona cu placere orice material video, sau poti transfera poze de pe alte device-uri, cu garantia ca vor putea fi vizualizate la fel de bine.

Camera web din spate este de 2 MP, iar cea frontala este mai slaba, de numai 0.3 MP, prin urmare, nu te astepta la poze sau videoclipuri de foarte buna calitate, dar oricum, o tableta are alte functii care primeaza in fata celei de a face poze.

Sistemul de operare este Android, ca la majoritatea tabletelor, iar configuratia este destul de buna.

Ruleaza bine orice tip de aplicatie, fara lag, datorita procesorului quad-core Cortex A7, dotat cu 4 nuclee fizice, doar ca spatiul RAM de 1 GB este cam mic, deci nu instala mai mult decat este necesar. Spatiul de stocare pentru alte fisiere, este de 16 G si poate fi extins pana la 32 GB, cu un card de memorie.

Bateria are o autonomie de aproximativ 5 ore, cu utilizare continua si Wi-Fi pornit, ceea ce este suficient pentru capacitatea sa de 3800 mAh. In tot acest timp, poti naviga pe internet, viziona un film, asculta muzica, citi carti electronice, sau poti juca ceva joculete, dar nu din cele cu grafica avansata.

Prin urmare, produsul vine cu o oferta care intr-adevar iti “face cu ochiul”: functionalitate maxima, entertainment garantat si un pret accesibil de numai 500 de lei.

Wink nu este un producator de gadgeturi popular pe piata romaneasca, dar are mari sanse sa devina unul cunoscut, daca va continua sa scoata produse precum aceasta tableta.   Analizeaz-o in magazinul online recomandat Imi place ca este foarte subtire si usoara, cu o carcasa rezistenta din aluminiu, astfel ca este usor de luat oriunde. Ecranul are o diagonala de 7.8 inch, cu display-ul IPS, ceea ce inseamna ca are un unghi larg de vizibilitate. Calitatea imaginii este una excelenta, care surprinde si cele mai mici detalii, astfel ca poti viziona cu placere orice material video, sau poti transfera poze de pe alte device-uri, cu garantia ca vor putea fi vizualizate la fel de bine. Camera web din spate este de 2 MP, iar cea frontala este mai slaba, de numai 0.3 MP, prin urmare, nu te astepta la poze sau videoclipuri de foarte buna calitate, dar oricum, o tableta are alte functii care primeaza in fata celei de a face poze. Sistemul de operare este Android, ca la majoritatea tabletelor, iar configuratia este destul de buna. Ruleaza bine orice tip de aplicatie, fara lag, datorita procesorului quad-core Cortex A7, dotat cu 4 nuclee fizice, doar ca spatiul RAM de 1 GB este cam mic, deci nu instala mai mult decat este necesar. Spatiul de stocare pentru alte fisiere, este de 16 G si poate fi extins pana la 32 GB, cu un card de memorie. Bateria are o autonomie de aproximativ 5 ore, cu utilizare continua si Wi-Fi pornit, ceea ce este suficient pentru capacitatea sa de 3800 mAh. In tot acest timp, poti naviga pe internet, viziona un film, asculta muzica, citi carti electronice, sau poti juca ceva joculete, dar nu din cele cu grafica avansata. Prin urmare, produsul vine cu o oferta care intr-adevar iti “face cu ochiul”: functionalitate maxima, entertainment garantat si un pret accesibil de numai 500 de lei.

Wink Elite 7.85


Caracteristici - 8.9


Design - 8


Pret - 9.28.7

Alegere buna

User Rating: 4.62 ( 3 voturi)

9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>