Allview Viva H10 – 3g si ecran de 10 inchi pentru un pret foarte mic

tableta_viva_h10

Este o tableta perfecta pentru cei ce isi doresc un astfel de device care sa fie de calitate, dar si la un pret acceptabil.

Pentru cei cu un buget limitat dar cu pretentii firesti, tableta Allview Viva H10 costa doar 700 de lei si este alegerea perfecta, dar pretul nu este singurul aspect care o recomanda.

Ecranul de 10 inch foloseste tehnologia IPS LCD, care ofera imagini clare, insotite de culori vii, motiv pentru care merita sa o folosesti la vizionatul filmelor.

Sunetul este dat de cele doua difuzoare stereo care par sa asigure o sonorizare de calitate.

Procesorul este un Cortex A7 Quad-Core, suficient de puternic pentru a suporta si jocuri cu grafica inalta, iar acestea din urma se incarca destul de repede. Pentru stocarea fisierelor si a altor aplicatii compatibile pentru SO Android 4.4 KitKat, ai la dispozitie 8 GB, si un slot pentru card MicroSD, care permite maxim 32 GB.

Are doua camere WEB, care nu scot poze de cea mai buna calitate, mai ales cea frontala care e VGA. Cea din spate are 3.2 MP, deci este o idee mai buna decat cealalta, dar asta nu ar trebui sa fie un inconvenient, avand in vedere ca tableta nu se utilizeaza ca aparat foto. Totusi, ai sanse la un selfie reusit, datorita functiei Face Beauty.

  • Pe partea de conectivitate, dispune de conexiune wireless, Bluetooth si 3G, lucru remarcabil de altfel.
  • Conexiunea la internet este excelenta iar paginile web se incarca foarte rapid.
  • Bateria de 8000 mAh este foarte puternica, asigurand o autonomie de 8 ore, lucru constatat in urma unui test playback video cu luminozitate de 50%.

Este device-ul portabil perfect pentru browsing, vizionare filme, jocuri si alte aplicatii multimedia, nu face lag si are 8 cacarteristici speciale. In plus, arata foarte bine, avand carcasa din spare din aluminiu si o forma compacta, cu colturi rotunjite, ceea ce face din aceasta tableta un impresionant accesoriu smart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>