Tableta Allview Wi7 – tableta cu Windows – atu sau dezavantaj?

tableta ieftina cu windowsPentru iubitorii de gadget-uri portabile cu buget limitat exista tableta Allview Wi7, cu ecran de 7 inch si sistem de operare Windows 8, care se vinde in prezent la pretul de 300 de lei.

Cred ca este una din cele mai ieftine tablete de pe piata, potrivita pentru persoanele mai practice, care nu cauta la aceste device-uri decat functiile de baza.

Chiar daca ecranul este de mici dimensiuni, gasesc acest lucru cat se poate de util, fiind astfel mai usor de transportat.

Sistemul de operare este intr-adevar o noutate, deoarece in general, majoritatea tabletelor au Android, iar aceasta tableta ruleaza Win8 si desi acesta din urma nu pune la dispozitie un numar mare de aplicatii, iti va oferi o fiabilitate mai ridicata datorita istoricului Windows.

Display-ul cu tehnologie TN LCD ofera imagini de o calitate medie, avand o rezolutie de 1024 x 600 pixeli, iar difuzorul furnizeaza un sunet cam slab, insa la pretul cu care se vinde, era de asteptat sa existe si cateva minusuri. Procesorul este un Intel Quad-Core care alaturi de memoria RAM de 1GB, ridica performantele sistemului de operare, astfel ca nu vei avea parte de lag sau de blocaje.

Poti chiar sa rulezi si cateva joculete, dar nu foarte complicate si cu grafica mai slaba.

Spatiul de stocare este de 16 GB, iar capacitatea maxima acceptata este de 32 GB. Tableta are si un slot de memorie pentru card micro SD, unde poti stoca alte fisiere, sau poti sa folosesti spatiul de stocare din OneDrive care este de 1 TB.

Camerele web au devenit elemente comune tabletelor, dar in acest caz le gasesc cam inutile, nefiind prea performante. Camera din spate are 2 MP, iar cea din fata 0.3MP, deci doar prima merita folosita.

Bateria de 2400 mA va tine tableta incarcata in jur de 3 ore, cu wi-fi pornit si redare video, ceea ce este oarecum acceptabil dar se inscrie in media tabletelor ieftine, deci nu se ridica deasupra lor.

Date fiind aceste specificatii, e lesne de inteles ca nu este o tableta premium, dar este exact ceea ce ai nevoie pentru activitati de zi cu zi si

O gasesti pe aceasta pagina! dar iti recomand sa vezi si topul tabletelor pe care le poti cumpara de Craciun.

Pentru iubitorii de gadget-uri portabile cu buget limitat exista tableta Allview Wi7, cu ecran de 7 inch si sistem de operare Windows 8, care se vinde in prezent la pretul de 300 de lei. Cred ca este una din cele mai ieftine tablete de pe piata, potrivita pentru persoanele mai practice, care nu cauta la aceste device-uri decat functiile de baza. Chiar daca ecranul este de mici dimensiuni, gasesc acest lucru cat se poate de util, fiind astfel mai usor de transportat. Sistemul de operare este intr-adevar o noutate, deoarece in general, majoritatea tabletelor au Android, iar aceasta tableta ruleaza Win8 si desi acesta din urma nu pune la dispozitie un numar mare de aplicatii, iti va oferi o fiabilitate mai ridicata datorita istoricului Windows. Display-ul cu tehnologie TN LCD ofera imagini de o calitate medie, avand o rezolutie de 1024 x 600 pixeli, iar difuzorul furnizeaza un sunet cam slab, insa la pretul cu care se vinde, era de asteptat sa existe si cateva minusuri. Procesorul este un Intel Quad-Core care alaturi de memoria RAM de 1GB, ridica performantele sistemului de operare, astfel ca nu vei avea parte de lag sau de blocaje. Poti chiar sa rulezi si cateva joculete, dar nu foarte complicate si cu grafica mai slaba. Spatiul de stocare este de 16 GB, iar capacitatea maxima acceptata este de 32 GB. Tableta are si un slot de memorie pentru card micro SD, unde poti stoca alte fisiere, sau poti sa folosesti spatiul de stocare din OneDrive care este de 1 TB. Camerele web au devenit elemente comune tabletelor, dar in acest caz le gasesc cam inutile, nefiind prea performante. Camera din spate are 2 MP, iar cea din fata 0.3MP, deci doar prima merita folosita. Bateria de 2400 mA va tine tableta incarcata in jur de 3 ore, cu wi-fi pornit si redare video, ceea ce este oarecum acceptabil dar se inscrie in media tabletelor ieftine, deci nu se ridica deasupra lor. Date fiind aceste specificatii, e lesne de inteles ca nu este o tableta premium, dar este exact ceea ce ai nevoie pentru activitati de zi cu zi si O gasesti pe aceasta pagina! dar iti recomand sa vezi si topul tabletelor pe care le poti cumpara de Craciun.

Allview Wi8


Caracteristici - 8.9


Design - 7


Pret - 9.58.5

Asa si asa

Per total nu o recomand datorita Windowsului, dar vine cu niste componente de top

User Rating: 3.8 ( 2 voturi)

8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>