5 Tablete cu care ar putea sa vina Mos Craciun

1. Pe primul loc, daca ar fi sa ne uitam la pret, se afla Allview AX4 Nano, care vine cu un discount de 150 de lei – aproximativ 40% din pretul normal. Acest super reducere se datoreaza faptului ca este un model invechit si cu siguranta nu va mai fi vandut la anul.

ax4

Partea pozitiva este ca are slot 3G, functie imposibila de gasit la acest pret, te asigur de asta.

2. Cu un pret un pic mai mare, cu o performanta mai ridicata, dar fara functie 3G, gasim Allview Wi7, o tableta care vine cu Windows, care sincer, nu stiu cum se comporta pe tablete.

allview_wi7

Ea este disponibila la 300 de lei, avand o reducere de 80 de lei din pretul normal.

3. Locul 3 este ocupat de Serioux Surya Fun, tableta pe care am cumparat-o personal, si care m-a surprins placut, in special prin husa pe care o laud in toate articolele pe care le scriu.

Pretul ei este de 449 de lei, iar discountul nu este real, ea fiind la acelasi pret si acum cateva luni, cand am cumparat-o.

tabletasuryafun

4. Pe 4, modelul mai nou si mai performant de la Serioux, Surya Reaction, care este in acelasi timp si mai scump cu 50 de lei, adica 499 de lei.

O gasesti aici.

reaction

5. Pe ultimul loc intalnim, intalnesti tableta cea mai ieftina, care are un pret de doar 179 de lei in urma unui discount real de 100 de lei.

Sincer, ma cam sperie discount-ul asta, si desi vine cu o garantie de 2 ani, am decis sa o pun la urma pentru ca s-ar putea sa ascunda niste “bube”, desi conform parerilor clientilor pare destul de ok.

poza_allview_speed_quad

5 Tablete cu care ar putea sa vina Mos Craciun on December 21, 2014 rated 4.8 of 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>