Tableta Quicktab Q1041 – 10 inchi performanti

quicktab

Aceasta tableta este device-ul perfect pentru cei care doresc ceva simplu si ieftin. In ceea ce priveste partea exterioara, tableta arata foarte bine, cu rama din fata de culoare neagra, iar carcasa din spate este de culoare argintie, din aluminiu si este destul de rezistenta De remarcat este diagonala de 10 inch, pentru ca mai rar intalnesti asa o dimensiune a ecranului la tabletele ieftine.

Totusi rezolutia ecranului este una destul de slabuta, cu cei 1024 x 600 pixeli  care nu ofera o imagine de cea mai buna calitate. Imaginile sunt suficient de clare dar nu foarte realiste, iar culorile nu sunt la fel de vii ca la o tableta cu 1280 x 800 pixeli, de exemplu. In ceea ce priveste sunetul, acesta este suficient de puternic si clar, fiind  asigurat de doua difuzoare cu putere de 1W care nu distorsoneaza sunetul absolut deloc.

Procesorul Quad Core, model RockChip 3188 – Cortex functioneaza la o frecventa de 1.6 GHz, este destul de puternic si suporta inclusiv jocuri. Sistemul de operare Android 4.2.2 si aplicatiile functioneaza perfect, nu se blocheaza si nu apar intarzieri la deschidere. Conexiunea wireless este buna, dar intr-un spatiu mai mare cum ar fi cafenea sau mall, semnalul este mai slab.

Spatiul de stocare este unul generos de 16 GB, iar memoria RAM are o capacitate de 1 GB. Dispune de o singura camera WEB in partea din fata, cu o rezolutie de 0.3 MP, deci sa nu te astepti la poze foarte clare, dar acceptabile daca exista suficienta lumina si un unghi potrivit. Bateria de 6000mAh asigura o autonomie de aproximativ 6 ore cu redare video, deci in stand-by tine si mai mult. In rest, detine clasicul microfon incorporat si dispune de o deschidere HDMI (mini) si un port USB 2.0.

In concluzie, este un dispozitiv cu dotari conventionale, motiv pentru care se vinde la pretul de 450 de ron.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>