Reduceri la tablete inainte de sarbatori

Daca esti in cautarea unei tablete care sa fie ieftina si sa se incadreze intr-un buget de 500 de lei, astazi am cateva recomandari bomba, pentru ca Emag vrea sa isi creasca vanzarile dinaintea sarbatorilor prin acordarea de carduri cadou, pe langa niste reduceri foarte bune.

Cea mai buna oferta in opinia mea o gasesti la Serioux Surya Reaction, sora mai tanara a tabletei pe care am testat-o acum cateva saptamani, doar ca aceasta are un procesor mai puternic, quad-core si GPS.

SuryaReaction

La fel ca Surya Fun, Reaction are si ea o husa cu tastatura inclusa in pret, dar acest lucru nu mai apare si in poza.

Daca esti interesat, ea este disponibila doar azi la pretul de 500 de lei, o reducere reala de 100 de lei (nu 200! asa cum este evidentiat pe site) la care se mai adauga si un card cadou de 65 de lei.

O a doua optiune la care ai putea sa te uiti ar fi Wink Connect 3G, care vine cu caracteristici bune, functie 3g si dual-sim (nemaiintalnita pana in prezent la o tableta!) si costa doar 370 de lei + cardul cadou de aproape 50 de lei.

wink

Ea a fost inclusa in topul pe care l-am facut acum cateva zile cu tablete quad-core, deci o poti alege cu incredere, pentru ca este o tableta buna din toate punctele de vedere.

Reduceri la tablete inainte de sarbatori on December 8, 2014 rated 4.8 of 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>