Allview Speed Quad – isi face treaba

pozaspeedquad

Numele ei scoate in evidenta exact ceea ce trebuie la aceasta tableta, si anume procesorul Quad-Core de 1.2 Ghz, dar motivul pentru care ti-o prezint este pretul foarte mic si faptul ca este ideala pentru cineva care cauta ceva cat mai basic si simplu, atat cat sa zici ca “Da, am si eu o tableta si merge bine”.

Zic asta pentru ca nu vine cu tot felul de optiuni, precum Bluetooth, modul 3/4G, display HD sau GPS… Nu!… este un gadget care are in linii mari o carcasa, un display, ceva cipuri si Android KitKat 4.4. Atat.

Chiar daca de Black Friday au fost tablete si la 100 de lei, acelea au fost niste panarame care daca nu se stricau ele singure, sigur o spargeai tu de felul in care ti-ar fi rulat chiar si aplicatii banale precum un browser de internet.

Cu ce mai vineĀ acest Speed Quad si de ce ti-l recomand in afara de cele 2 motive de mai sus, care sunt mai multe decat suficiente?

  • Este un produs Allview – deci stii cat de cat de unde o iei
  • Are garantie 2 ani
  • Are 8 GB capacitatea de stocare – destul cat sa incarci 2-3 filme si cateva alte fisiere.
  • Are o baterie care va tine 2-3 ore, desi in specificatii zice 4 ore, acela este un timp greu de atins,
  • Mai are si o camera de 0.3, dar cu siguranta nu o vei folosi pentru ca nu acesta este rolul unei tablete situata la acest pret.

PS. Daca o vrei si mai ieftina, o poti lua resigilata, si atunci vei da doar 200 de lei.

Numele ei scoate in evidenta exact ceea ce trebuie la aceasta tableta, si anume procesorul Quad-Core de 1.2 Ghz, dar motivul pentru care ti-o prezint este pretul foarte mic si faptul ca este ideala pentru cineva care cauta ceva cat mai basic si simplu, atat cat sa zici ca "Da, am si eu o tableta si merge bine". Zic asta pentru ca nu vine cu tot felul de optiuni, precum Bluetooth, modul 3/4G, display HD sau GPS... Nu!... este un gadget care are in linii mari o carcasa, un display, ceva cipuri si Android KitKat 4.4. Atat. Chiar daca de Black Friday au fost tablete si la 100 de lei, acelea au fost niste panarame care daca nu se stricau ele singure, sigur o spargeai tu de felul in care ti-ar fi rulat chiar si aplicatii banale precum un browser de internet. Cu ce mai vineĀ acest Speed Quad si de ce ti-l recomand in afara de cele 2 motive de mai sus, care sunt mai multe decat suficiente?
Este un produs Allview - deci stii cat de cat de unde o iei Are garantie 2 ani Are 8 GB capacitatea de stocare - destul cat sa incarci 2-3 filme si cateva alte fisiere. Are o baterie care va tine 2-3 ore, desi in specificatii zice 4 ore, acela este un timp greu de atins, Mai are si o camera de 0.3, dar cu siguranta nu o vei folosi pentru ca nu acesta este rolul unei tablete situata la acest pret.

PS. Daca o vrei si mai ieftina, o poti lua resigilata, si atunci vei da doar 200 de lei.

Allview Speed QUAD

Caracteristici

Design

PretIeftina

Ce e cat de cat bun in afara de pret este faptul ca are un procesor Quad Core, lucru mai greu de gasit si la alte tablete mai scumpe

User Rating: 2.4 ( 2 voturi)

75

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>