3 tablete pe care sa NU le cumperi (si de ce)

Timpul trece repede, si cum Craciunul este dupa usa… probabil multi dintre voi vreti sa va innoiti cu un nou gadget sau vreti sa faceti un cadou inovator celor dragi.

poza_ax4nano

1. Allview AX4 Nano – Acum 1-2 luni acest model inca mai facea furori dar la momentul actual, exista o noua optiune, Wink Connect 3G care este mai performanta si vine si cu o husa de protectie cadou.

Desi Wink este o companie recent, nu ar trebui sa te indoiesti de calitatea ei din 2 motive: 1. Vinde tablete pe cel mai mare magazin online din Romania, care fac anumite cercetari inainte de a lista un produs. si 2. Vine cu o garantie de 2 ani si pe langa asta, poti returna produsul in 30 de zile, in cazul in care esti nemultumit de el.

De ce?

Motivul cred ca l-ai inteles, de ce sa dai mai multi bani pe un produs mai slabut si mai nou? Si ca sa lamuresc o posibila problema: Nu am nimic cu brandul Allview, ba chiar le recomand produsele, unele chiar cumparate de mine, dar AX4 Nano este deja un model invechit, iar acest lucru nu se reflecta si in pret.

2. UTOK 700D Lite – Eu am avut personal un 700D si nu mi-a placut deloc, ba mai mult l-am spart (din greseala). Se misca prea incet, se bloca, si desi arata bine si este ieftina (undeva la 200 de lei) iti recomand sa nu o cumperi. Mai degraba mai pui 100-200 de lei si iei un produs care nu iti vine sa il spargi …

3. E-BODA Essential A700 - Desi au tablete accesbile ca pret, cei de la E-boda nu se compara cu firme precum Allview., pentru ca in ocaziile pe care le-am avut de a umbla pe o tableta E-boda, am observat calitatea, care este indoielnica, cu imbinari urate si culori infecte (dur cuvantul- stiu).

Alte lucruri importante la ea sunt caracteristicile si parerile celor care au cumparat-o, lucruri care ma fac sa nu ti-o recomand!

reviewe-boda

[Total: 0    Average: 0/5]

3 tablete pe care sa NU le cumperi (si de ce) on November 29, 2014 rated 4.3 of 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>