Top 3 tablete quad-core cu cele mai mici preturi

Tabletele cu procesor quad-core garanteaza faptul ca orice aplicatie instalezi va merge fara mari probleme, asa ca in acest articol vom vede cele mai ieftine 3 alegeri, din 3 categorii diferite: cele cu display mic, de 7 inchi, cele cu display de 10 inchi si cele cu functie 3G si GPS incorporat.

(Desi au aparut si tablete octa-core, ele incep de la preturi mari (peste 1900 de lei), deci nu are rost sa vorbim de ele.)

Cea mai accesibila tableta quad core de 7″

poza_allview_speed_quad

Numele tabletei din imagine, Allview Speed Quad este unul foarte descriptiv. Compania romaneasca Allview se lauda cu tablete de calitate la preturi foarte mici, unele fiind testate de mine personal chiar aici pe site (vezi City Life sau Viva Q7 Life).

Modelul pe care il vezi in poza, pe langa procesorul de 1.2Ghz, destul de mititel pe langa altele, vine si cu 512 MB Ram, 8 GB capacitate si Wi-fi… deci este un model foarte rudimentar, dar care vine cu un pret de nici 280 de lei.

Cea mai accesibila tableta quad core de 10.1″

poza_utok

Cei de Utok au facut valuri cu primul lor model de 10″, 1000D lansat la intrarea pe piata… iar recent au lansat modelul 1000Q, care are un procesor quad de 1 Ghz, 1 Gb Ram si tot 8 Gb de stocare, dar care pe langa Allview-ul de mai sus vine un chipset grafic de ultima generatie, cu 8 nuclee, cu mufa HDMI, si bineinteles, displayul mai mare.

Cea mai accesibila tableta quad core cu slot de sim si GPS incorporat

poza_Winkconnect

Ultima optiune este Wink Connect, o tableta perfecta daca vrei un slot de sim care sa te tina conectat la internet chiar si atunci cand esti plecat si nu vrei sa te chinui sa gasesti o retea Wi-fi fara parola…

Aceasta alegere vine cu un display de 7 inchi HD, in spatele carora se ascunde un ram de 1GB, 8 GB capacitate de stocare, A-GPS si Bluetooth.

 Inovatia cu care vine aceasta tableta se refera la posibilitatea de a insera 2 simuri , care in functie de necesitatile tale, ar putea parea o optiune foarte buna. (de exemplu: ai o cartela cu internet pe care o tii constant si poti insera cartela telefonului tau, atunci cand ramai fara baterie si ai nevoie sa vorbesti la telefon.)

Pretul ei la momentul postarii acestui articol este de 430 de lei, un pic mai scump decat Allview-ul Ax4 Nano dar diferenta de 80 de lei poate fi considerata o investitie buna pentru ca Wink Connect un gadget mai bun din orice punct de vedere… singurul lucru care il trage un pic inapoi fiind brandul Wink, care este unul nou pe piata… dar esti asigurat in caz de probleme cu ajutorul garantiei de 24 de luni.

[Total: 0    Average: 0/5]

Top 3 tablete quad-core cu cele mai mici preturi on November 26, 2014 rated 4.4 of 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>