Vonino Primus QS – o resigilata cu un pret care te lasa masca

Daca vrei o tableta mare, precum cea pe care am testat-o acum cateva saptamani, Serioux Surya Fun, dar cu performante mai mari, cu siguranta acest produs este o optiune, pentru ca cei de la Vonino au reusit sa imbine cu mare succes trei elemente fundamentale ale unui tablete: eleganta in design, performanta ridicata si divertisment.

Exista suficiente motive pentru care merita achizitionat acest produs premium, pe care le vei gasi evidentiate in descrierea de mai jos.

poza_voninoprimusqs

Design

Este de culoare neagra, foarte subtire si usoara, cu un ecran de 9,4 inch si desi este mare, este foarte eleganta, avand colturile de jos rotunjite si cele de sus ascutite.

Ecran si functii audio

Ecranul are o rezolutie de 1280 x 800 pixeli si unghiuri mari de vizualizare iar afisajul IPS capacitiv ofera imagini clare pentru orice tip de continut.

Tableta vine cu optiunea multi-window care permite rularea si afisarea a cel mult 4 aplicatii in acelasi timp, iar restul raman minimizate in bara.

Mai vine si doua camera WEB, cea frontala de 2 MP, iar cea din spare de 5 MP, ceea ce inseamna ca va scoate poze si filmulete de buna calitate care se vor auzi foarte bine datorita celor doua difuzoare frontale care ofera o sonorizare cat se poate de buna.

Performanta

Procesorul Quad-Core Cortex A9 ruleaza la 1.6 GHz este destul de puternic, suportand chiar si jocuri cu grafica inalta. Asta e un lucru remarcabil, avand in vedere ca sunt laptopuri care nu fac fata unor jocuri mai noi, dar aceasta tableta se descurca bine in aceasta privinta, si nu face lag. Sistemul de operare este Android, versiunea 4.2 Jelly Bean, cu o interfata excelenta si usor de utilizat, ce permite personalizarea meniului si a ecranului. In plus, mentine la un nivel optim autonomia bateriei.

Apropo de acest aspect, bateria tine cam 5 ore conform specificatiilor.

Conectivitate

Conexiunea prin wireless dual-band previne interferente ale semnalului in momentul utilizarii, lucru foarte important pe durata unui videocall, de exemplu. Pe langa asta dispune si de Bluetooth, iar slotul 3G este optional prin modem USB.

Mai are si:

  • port HDMI mini
  • doua micro USB-uri

Alte specificatii

Spatiul de stocare cu care vine din fabrica este de 16 GB si ofera loc de inca 32 GB, iar memoria RAM este de 1024 MB.

Tableta se gaseste noua in magazine la un pret de aproximativ 660 de lei dar daca vrei sa o iei resigilata, o gasesti la un super pret, doar 390 de lei, adica aproape 50% discount.

Daca vrei o tableta mare, precum cea pe care am testat-o acum cateva saptamani, Serioux Surya Fun, dar cu performante mai mari, cu siguranta acest produs este o optiune, pentru ca cei de la Vonino au reusit sa imbine cu mare succes trei elemente fundamentale ale unui tablete: eleganta in design, performanta ridicata si divertisment. Exista suficiente motive pentru care merita achizitionat acest produs premium, pe care le vei gasi evidentiate in descrierea de mai jos. Design Este de culoare neagra, foarte subtire si usoara, cu un ecran de 9,4 inch si desi este mare, este foarte eleganta, avand colturile de jos rotunjite si cele de sus ascutite. Ecran si functii audio Ecranul are o rezolutie de 1280 x 800 pixeli si unghiuri mari de vizualizare iar afisajul IPS capacitiv ofera imagini clare pentru orice tip de continut. Tableta vine cu optiunea multi-window care permite rularea si afisarea a cel mult 4 aplicatii in acelasi timp, iar restul raman minimizate in bara. Mai vine si doua camera WEB, cea frontala de 2 MP, iar cea din spare de 5 MP, ceea ce inseamna ca va scoate poze si filmulete de buna calitate care se vor auzi foarte bine datorita celor doua difuzoare frontale care ofera o sonorizare cat se poate de buna. Performanta Procesorul Quad-Core Cortex A9 ruleaza la 1.6 GHz este destul de puternic, suportand chiar si jocuri cu grafica inalta. Asta e un lucru remarcabil, avand in vedere ca sunt laptopuri care nu fac fata unor jocuri mai noi, dar aceasta tableta se descurca bine in aceasta privinta, si nu face lag. Sistemul de operare este Android, versiunea 4.2 Jelly Bean, cu o interfata excelenta si usor de utilizat, ce permite personalizarea meniului si a ecranului. In plus, mentine la un nivel optim autonomia bateriei. Apropo de acest aspect, bateria tine cam 5 ore conform specificatiilor. Conectivitate Conexiunea prin wireless dual-band previne interferente ale semnalului in momentul utilizarii, lucru foarte important pe durata unui videocall, de exemplu. Pe langa asta dispune si de Bluetooth, iar slotul 3G este optional prin modem USB. Mai are si: port HDMI mini doua micro USB-uri Alte specificatii Spatiul de stocare cu care vine din fabrica este de 16 GB si ofera loc de inca 32 GB, iar memoria RAM este de 1024 MB. Tableta se gaseste noua in magazine la un pret de aproximativ 660 de lei dar daca vrei sa o iei resigilata, o gasesti la un super pret, doar 390 de lei, adica aproape 50% discount.

Vonino Primus QS


Caracteristici - 7.7


Design - 7.5


Pret - 9.28.1

Merita

Daca nu te deranjeaza faptul ca e resigilata, Primus QS face toti banii..

User Rating: 4.6 ( 1 voturi)

8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>