After Black Friday – Ce poti sa iei daca ai ratat ofertele?

Cum a venit, asa s-a si dus… si multi dintre noi nu au prins produsul dorit, fie din cauza ca nu a fost la oferta, fie din cauza ca stocul s-a epuizat foarte repede. Nu doar atat, dar unele magazine chiar au crescut preturile pentru a lasa impresia celor care au cumparat ca au facut o alegere buna si pentru a evita returnarea produselor cumparate vineri.

Asa ca daca vrei cateva optiuni bune in materie de tablete accesibile ca pret (intre 200 si 500 de lei) , disponibile acum, dupa perioada de varf a reducerilor atunci iti dau urmatoarele recomandari:

Quicktab Q821 – performanta si sub 300 de lei

quicktab8

Motivul pentru care acest Quicktab este in topul recomandarilor  este reprezentat de reducerea de 35% de la pretul normal de 399 lei.

La prima vedere vei vedea ca are un display de 8 inchi,  sub care se ascund vederii un procesor dual core de 1.6 ghz (suficient) si o memorie de stocare de 8Gb unde sa iti stochezi fisierele pentru activitatile de zi de zi. Toate vin incorporate intr-o carcasa foarte high-end, din aluminiu.

Allview AX4 Nano – ieftina si cu 3G

poza_AllviewAx4

Cu siguranta, una din cele mai accesibile tablete 3g este aceasta, avand un pret final de 349.99 lei, si care este in topul vanzarilor de cand a fost lansata acum cateva luni.

Tin sa mentionez ca desi GPS-ul este mentionat in specificatii, din cercetarile facute de mine, sunt mari probleme in utilizarea lui, asa ca va trebui sa te bazezi mai mult pe localizarea prin internet!

O alternativa un pic mai performanta, dar si mai scumpa ar fi Wink Connect 3G.

Seriou Surya Fun – o tableta de 10.1 inch

Am cumparat personal aceasta tableta, si desi nu sunt adeptul unei tablete de 10 inchi, ea este o alegere foarte buna pentru cine are nevoie de un display mai mare sau pentru cineva care nu are bugetul pentru un laptop nou.

Autonomia este foarte buna, vine cu o husa de foarte buna calitate si se misca fara nici o problema in orice aplicatie, asa ca poate fi o optiune buna si pentru tine

tabletasuryafun

[Total: 0    Average: 0/5]

After Black Friday – Ce poti sa iei daca ai ratat ofertele? on November 22, 2014 rated 4.6 of 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>