Vinerea neagra la tablete – Cele mai tari 3 oferte

Infografic Tablete Black Friday

Infografic Tablete Black Friday

Daca exista o zi in care ar trebui sa iti cumperi o tableta, atunci astazi, 21 noiembrie 2014 ar fi ziua perfecta, pentru ca este Black Friday, si magazinele se intrec in a reduce preturile la tot felul de electronice.

Bineinteles, practicile inselatoare in care cresc preturile si apoi le reduc in ziua de vineri sunt prezente la majoritatea magazinelor, dar 1 magazin online are cele mai bune oferte si sunt cu ochii pe el in fiecare an, iar anul acesta sunt mai pregatiti ca niciodata, pentru ca au foarte multe produse la oferta, un stoc imens si capacitatea de a livra produsele foarte rapid.

Dar hai sa vedem tabletele cu cele mai bune oferte, (sunt 90% exact cele pe care le-am prezis eu acum cateva zile, in acest articol)

Tableta castigatoare  “reducere in procent”

(tableta cu procentul reducerii cel mai mare)

tabletaseriouxsmo72

Serioux SMO72 – cu o reducere in procent de 56%, care face ca pretul final sa fie de 99.99 lei.

Tableta castigatoare “reducere in valoare”

(cea mai mare reducere in lei)

samsunggalaxytab4

Samsung Galaxy Tab4 T535 – cu o reducere de 500 de lei, care face ca pretul final sa fie de 999.99 lei.

Tableta Castigatoare “reducere fata de pret si caracteristici” (performanta si pret mic)

lenovoa3300

Lenovo IdeaTab A3300 – cu o reducere de 220 de lei si un pret final de 329.99 lei, mie mi se pare cea mai buna tableta pe care o poti lua in aceasta zi de Vinerea Neagra. Are functie 3g, deci o sa ai internet peste tot cu ajutorul unui sim, are un procesor puternic, quad-core, display de 7″ IPS, Bluetooth si destula capacitate pentru a instala tot ce ai nevoie si pentru a stoca 2-3 filme, ca sa nu te plictisesti atunci cand esti plecat.

Mai mult, eu personal am avut 2 tablete Lenovo pana in prezent, A1000 si Yoga B6000 si am fost super multumit de amandoua! Modelul pe care l-am testat aici, il am si acum si merge ceas!

Printre alte reduceri la tablete, avem:

[Total: 0    Average: 0/5]

Vinerea neagra la tablete – Cele mai tari 3 oferte on November 20, 2014 rated 4.5 of 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>