Tableta Samsung Galaxy Tab2 – Cea mai bun alegere pentru mai putin de 800 de lei!

samsung500x500

Când auzi de Samsung te gândeşti la supremaţie, calitate, performanţă şi la numărul unu mondial în producţia de tablete şi telefoane mobile.

Tableta Samsung Galaxy Tab2 nu face rabat de la principiile companiei, îţi va aduce plăcere şi utilitate din primele secunde, nici n-are cum altfel pentru că în momentul de faţă Galaxy Tab2 este una dintre cele mai bune tablete pe care le poţi cumpăra.

Multe sunt caracteristicile care fac din Samsung Galaxy Tab2 tableta ideală pentru tine, în cazul în care te-ai decis să-ţi cumperi o tabletă dar nu vrei să dai mai mult de 800 lei pe ea.

Voi începe să-ţi prezint cele mai importante caracteristici cu motorul care pune în funcţiune tableta, acesta este un procesor Dual Core care „munceşte” la frecvenţa de 1 GHz, acesta este ajutat în îndeplinirea sarcinilor curente de memoria RAM de 1 GB.

Vezi ce promotie gasesti pentru aceasta tableta!

[more…]

Sistemul de operare care vine preinstalat pe Galaxy Tab2 este Android 4.0 Ice Cream Sandwich, dar nu trebuie să-ţi faci porbleme pentru că poţi face, fără mari bătăi de cap, update la Android 4.1.1 Jelly Bean şi te poţi bucura de miile de aplicaţii pe care le poţi găsi în Google Play.

Ce fel de tabletă ar fi Galaxy Tab2 dacă, pe lângă atâtea specificaţii de top, n-ar avea un display pe măsură?, cu siguranţă nu o tabletă dorită de toată lumea.

Cei de la Samsung, au echipat Galaxy Tab2 cu un display PLS TFT, capacitive Multi – Touch cu diagonala de 7 inch şi cu rezoluţia de 1024×00 pixeli, care rulează fără sacadări filme în format HD.

Pentru a-ţi îmbunătăţi experienţa în timpul vizionării serialului preferat, tableta dispune de două difuzoare stereo care, mulţmită tehnologiei SoundAlive, îţi vor alinta auzul cu un sunet clar, de calitate superioară.

Dacă înainte spaţiul de stocare era o problemă, acum această problemă a devenit doar o amintire, nu trebuie să-ţi mai faci griji că trebuie să-ţi ştergi din pozele preferate sau din melodiile îndrăgite, pentru a face loc altora. Samsung Galaxy Tab2 are o memorie flash de 8GB pe care o poţi mări, în funcţie de nevoi, până la 32 GB.

Ca să te poţi bucura de avantajele apelurilor video tableta este prevăzută cu două camere web, una pe partea din facă cu rezoluţia de 0.3 MP, iar cea de a doua, de pe spatele tabletei, de 3 MP.

Conexiunea la net este realizată doar prin intermediul modului Wi-Fi, pentru că acest model al tabletei Galaxy Tab2 nu dispune de 3G, doar pentru această funcţie va trebui să mai scoţi din buzunar câteva sute de lei. Dacă nu te deranjează lipsa 3G-ului, n-ai de ce să-ţi faci probleme, receptorul Wi-Fi te va ţine conectat cu mediul online atâta timp cât prin preajmă se află o conexiune de net fără fir.

De asemenea Samsung Galaxy Tab2 mai beneficiază şi de modul A-GPS, funcţie foarte utilă pentru situaţiile în care te afli pe drum şi vrei să te consulţi cu cineva care cunoaşte drumul mai bine decât tine.

Acumulatorul Li-Ion de 4000 mAh este unul dintre cele mai performante de piaţă oferindu-ţi o autonomie de lucru de până la 8 ore, ceea ce este un lucru notabil chiar şi pentru o tabletă.

Materialele din care este construită, finisajele de înaltă calitate, tehnologia încorporată şi autonomia peste medie a acumulatorului fac din Samsung Galaxy Tab2, una dintre cele mai performante şi dorite tablete din momentul de faţă.

Dacă îţi doreşti o tabletă care să le aibă pe toate, care să arate bine şi care să te facă să zâmbeşti de fiecare dată când pui mâna pe ea, Samsung Galaxy Tab2 este tableta special creată pentru tine.

Vezi tableta cu ochii tai!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>