Reduceri la tablete in ziua de Black Friday – 5 Speculatii inainte de vineri!

Ziarele si televizoare rasuna: Black Friday-ul adevarat va avea loc pe data de 21 noiembrie, adica in mai putin de 36 de ore de acum.

Pentru a te ajuta sa gasesti stoc si sa iti iei cea mai buna tableta, cu cea mai buna reducere, iti voi da cateva sfaturi si cateva speculatii cu privire la tabletele care vor fi la oferta. Ocupandu-ma de acest site si de acest domeniu de aproximativ 7 ani, ma astept sa am dreptate in peste 50% din cazuri, singurul lucru care va varia fiind discountul real, care va depinde de

Sa trecem la 3 pasi care te pot transforma intr-un invingator vinerea aceasta.

1. Intra pe acest magazin si fa-ti cont.

Este singurul magazin online cu o politica agresiva de discounturi, motivul pentru care au si adus Vinerea Neagra in Romania.

Nu doar atat…toate tabletele testate de mine pe acest site au fost cumparate de acolo, si pot sa iti garantez ca ofera niste servicii de o calitate ireprosabila din toate punctele de vedere.

2. Uita-te la produsele care te intereseaza si adauga-le in cos.

Ofertele foarte bune se vor epuiza foarte repede, asa ca pentru a avea sanse cat mai mari pentru a prinde si tu o super oferta, trebuie sa stii dinainte ce vrei sa cumperi. Daca nu stii, inseamna ca esti un vanator de reduceri, si fiindca vor fi mii de oferte, vei avea foarte putin timp pentru ajunge la cea mai buna, ceea ce ma aduce la punctul 3

3. Intoarce-te vineri cand te trezesti pe acest site unde voi face o analiza cu cele mai bune reduceri.

Si acum ofertele la care ma astept:

reduceritablete

1. Samsung Galaxy Tab 3 – modelul este invechit si probabil va fi oferit pentru un pret de sub 300 de lei. (in prezent costa 500 de lei, pretul real fiind undeva la 400-450 de lei)

2. Serioux SMO72 – Desi nu este o tableta foarte performanta, ea va avea un discount de peste 50%, pretul final fiind undeva la 100 de lei, poate chiar mai putin.

3. Serioux Sury Fun SMO10DC – tableta pe care am testat-o acum 2 saptamani. Am motive intemeiate sa cred ca aceasta tableta va avea o reducere imensa, si probabil va fi oferita la un pret de 200-250 de lei.

4.Tableta Allview Speed Quad – Pretul actual este de 270 de lei, dar probabil va avea un pret de 150-200 de lei in Vinerea Neagra.

5. Lenovo Ideatab A3300 – Daca vrei calitate, performanta si accesibilitate ca pret, atunci te vei bucura sa vezi ca aceasta tableta, care in prezent costa 550 de lei, va fi oferita pentru 350-400 de lei vineri.

6. Allview AX4 Nano – Va avea un discount de 30-40% din pretul actual de 350 de lei.

Pentru lista completa si reala, te astept vineri, la prima ora a diminetii.

[Total: 0    Average: 0/5]

Reduceri la tablete in ziua de Black Friday – 5 Speculatii inainte de vineri! on November 19, 2014 rated 4.9 of 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>