HP 7 Plus 1301 – o tableta cu o reducere foarte buna

Acest produs a fost conceput pentru a satisface orice consumator pasionat de gadget-uri de acest gen si voi incepe cu cateva detalii tehnice care merita luate in considerare, daca te gandesti sa achizitionezi aceasta tableta:

 • Sistemul de operare este Android 4.2 Jelly Bean
 • Procesor ARM Cortex – A7
 • Memorie: 1 GB
 • Spatiu de stocare: 8 GB
 • Microfon incorporat
 • Camera web in fata si in spate.

pozahp7

Sumt mai multe de adaugat, dar interesul pentru asemenea informatii face parte din profilul potentialului consumator. Dincolo de toate aceste detalii, iata de ce recomand aceasta tableta.

 • Are o dimensiune perfecta, deci o poti lua cu tine oriunde.
 • Poti scoate fisiere la imprimanta de pe orice dispozitiv de printare
 • Poti cauta, sorta, stoca si copia fisiere din diverse surse externe
 • Suport pentru navigare web, chat, video online, jocuri, aplicatii si descarcari online
 • Functioneaza cu pen-ul Adonit Jet Pro
 • Design elegant, cu partea din spate din aluminiu.

Am avut ocazia să testez acest produs, așa ca voi continua recenzia mai in detaliu, luand elementele esentiale in parte.

Aspect exterior – Carcasa este foarte solida si spre deosebire de alte tablete, aceasta este insurubata pe spate cu suruburi torx si par a fi usor de desfacut. Daca vrei sa o desfaci, nu ai nevoie de multe ustensile. Este subtire (8,15 mm), cu diagonala de 7″. In plus, este foarte rezistenta in ciuda aspectului slim.

Performanta – Filmele merg foarte bine, dar jocurile se incarca cam greu, mai ales cele 3D. Nu sufera de supra-incalzire, lucru constatat dupa un sfert de ora de gaming.

Ecran si functii audio – Nu e HD, dar are o rezolutie buna, adica depaseste totusi nivelul mediu. Afisajul IPS ofera imagini clare din orice unghi. Calitatea audio este tot la un nivel usor peste mediu, dar recomand folosirea castilor pentru a spori performantele audio. Volumul este excelent.

Wi-fi – In anumite momente semnalul este foarte slab, dar paginile se incarca, totusi. Doar pe Youtube dureaza mai mult pana se incarca tot video-ul.

Durata baterie – la un test playback video cu wi-fi pornit si luminozitate 50% dureaza 4 ore.

Ar fi fost ideal sa aiba si o deschidere hdmi sau măcar gps. Acum cand concurenta in domeniul electronicelor de acest gen este atat de mare, era de asteptat sa vina cu mai mult. Dar, in mare, raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Pretul final?

Avand in vedere ca tableta are o reducere de 150 de lei fata de pretul normal, device-ul HP 7 Plus este o alegere ieftina, avand in vedere brandul si caracteristicile, si costa doar 399 de lei.

Acest produs a fost conceput pentru a satisface orice consumator pasionat de gadget-uri de acest gen si voi incepe cu cateva detalii tehnice care merita luate in considerare, daca te gandesti sa achizitionezi aceasta tableta: Sistemul de operare este Android 4.2 Jelly Bean Procesor ARM Cortex – A7 Memorie: 1 GB Spatiu de stocare: 8 GB Microfon incorporat Camera web in fata si in spate. Sumt mai multe de adaugat, dar interesul pentru asemenea informatii face parte din profilul potentialului consumator. Dincolo de toate aceste detalii, iata de ce recomand aceasta tableta. Are o dimensiune perfecta, deci o poti lua cu tine oriunde. Poti scoate fisiere la imprimanta de pe orice dispozitiv de printare Poti cauta, sorta, stoca si copia fisiere din diverse surse externe Suport pentru navigare web, chat, video online, jocuri, aplicatii si descarcari online Functioneaza cu pen-ul Adonit Jet Pro Design elegant, cu partea din spate din aluminiu. Am avut ocazia să testez acest produs, așa ca voi continua recenzia mai in detaliu, luand elementele esentiale in parte. Aspect exterior – Carcasa este foarte solida si spre deosebire de alte tablete, aceasta este insurubata pe spate cu suruburi torx si par a fi usor de desfacut. Daca vrei sa o desfaci, nu ai nevoie de multe ustensile. Este subtire (8,15 mm), cu diagonala de 7". In plus, este foarte rezistenta in ciuda aspectului slim. Performanta – Filmele merg foarte bine, dar jocurile se incarca cam greu, mai ales cele 3D. Nu sufera de supra-incalzire, lucru constatat dupa un sfert de ora de gaming. Ecran si functii audio – Nu e HD, dar are o rezolutie buna, adica depaseste totusi nivelul mediu. Afisajul IPS ofera imagini clare din orice unghi. Calitatea audio este tot la un nivel usor peste mediu, dar recomand folosirea castilor pentru a spori performantele audio. Volumul este excelent. Wi-fi – In anumite momente semnalul este foarte slab, dar paginile se incarca, totusi. Doar pe Youtube dureaza mai mult pana se incarca tot video-ul. Durata baterie – la un test playback video cu wi-fi pornit si luminozitate 50% dureaza 4 ore. Ar fi fost ideal sa aiba si o deschidere hdmi sau măcar gps. Acum cand concurenta in domeniul electronicelor de acest gen este atat de mare, era de asteptat sa vina cu mai mult. Dar, in mare, raportul calitate/pret este unul foarte bun. Pretul final? Avand in vedere ca tableta are o reducere de 150 de lei fata de pretul normal, device-ul HP 7 Plus este o alegere ieftina, avand in vedere brandul si caracteristicile, si costa doar 399 de lei.

HP 7 Plus 1301

Caracteristici

Design

PretScumpa in mod normal

E totusi HP, o companie care stie sa faca laptopuri bune...

User Rating: Be the first one !

79

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>