Super reduceri la tablete in urmatoarele 3 zile

Daca esti interesat in a-ti cumpara o tableta, atunci azi e cea mai buna zi pentru ca sunt reduceri de pana la 50% la tablete, cu ocazia promotiei numite “Revolutia Preturilor”.

Asa ca am selectat cele mai bune promotii, in functie de categoria in care se incadreaza:

1. Cea mai ieftina tableta dupa reducere:

poza_s716

Serioux FasTAB S716 costa doar 99 de lei in urma unei reduceri de 50%. Desi nu este foarte stralucita din punct de vedere al performantei, este ideala ca o prima tableta, pentru a vedea daca chiar iti este folositoare sau nu.

Reducerea nu este 50%, pentru ca acum vreo 2 saptamani puteai lua tableta cu 150 de lei, dar totusi…este singura tableta noua dupa piata care are acest pret.

2. Cea mai mare reducere la tablete (dupa valoare):

yoga_b6000

Excluzand tableta de la categoria de mai sus, cea mai mare reducere o are Lenovo Ideapad Yoga B6000, tableta care are o reducere de 300 de lei, si un pret final de 900 de lei.

Recomand aceasta tableta din toate punctele de vedere pentru ca am testat-o acum cateva luni. Poti vedea testul aici!

3. Tableta cu cea mai mare reducere (in procent):

eboda4revo

Excluzand tableta de la categoria de mai sus, cea mai buna optiune este E-boda Revo R85, care vine cu o reducere de 290 de lei.

Recomandarea mea personala:

Cumpara-ti fie Lenovo Yoga B6000 sau daca nu se incadreaza in bugetul tau, te poti indrepta tot spre Lenovo, modelul A3500 care are o reducere de 120 de lei si un pret final de 370 de lei, mai mult decat bun pentru ce iti ofera: display HD, procesor quad-core, 1Gb de Ram si capacitate de 8Gb.

[Total: 0    Average: 0/5]

Super reduceri la tablete in urmatoarele 3 zile on September 23, 2014 rated 4.6 of 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>