4 Super oferte de care poti profita imens

Acest final de saptamana aduce niste reduceri foarte mari la cateva tablete foarte bune. Asta se intampla probabil din cauza ca se apropie sfarsitul de an, si stocurile vechi trebuiesc eliminate.

Dar hai sa vedem ce poti gasi:

1. Probabil cea mai ieftina tableta noua de piata, costa zilele acestea doar 130 lei, in limita stocului disponibil.

pozas716

Modelul se numeste Serioux Fastab S716 si dupa cum te asteptai, nu este cine stie ce, dar probabil isi va face treaba daca nu ceri multe de la ea.

O gasesti aici!

2. A 2-a superoferta o gasesti la tableta Serioux Lightstorm SM8A1QC, o tableta buna, care vine cu o reducere de 40%, mai exact… cu un pret final de 300 de lei in loc de 500 de lei, cat costa initial

pozaseriouxlightstorm

Gasesti super-reducerea in acest magazin.

3. Daca te intereseaza un display mare, de 10.1 inch, atunci iti va place oferta tabletei Serioux Surya Fun SMO10DC, care vine cu o reducere de 110 lei, pretul final fiind de 390 de lei.

Promotia o gasesti aici.

pozasuryafun

4. Desi nu este decat de 50 de lei, a 4-a reducere este pentru o tableta Lenovo, marca care continua sa inoveze in domeniul tabletelor si nu numai… marca care din cate am inteles va depasi in curand gigantul HP.

Iar acest lucru se vede si prin tableta Lenovo A3300, care pentru aproximativ 500 de lei vine cu un procesor quad-core de 1.3Ghz, un display de 7″ ce iti va furniza imagini de calitate ridicata (IPS), capacitate de 8Gb, Wi-fi, Bluetooth si cel mai important: functie 3G!

Reducerea o gasesti aici si iti recomand sa vezi parerea mea despre tableta Lenovo A1000 pe care am luat-o acum cateva luni si care merge si acum fara absolut nici o problema!

imaginelenovoa3300

[Total: 0    Average: 0/5]

4 Super oferte de care poti profita imens on September 11, 2014 rated 4.4 of 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>