Allview Viva H7 Life – cea mai ieftina alegere cu procesor quad-core si functie 3G

Viva H7 life este o tableta cu un ecran de 7″ cu sistem de operare Android 4.2.2 JellyBean dar iata ce trebuie sa iei in considerare, daca te intereseaza acest model.

imagineallviewh7life

Aspect exterior – Carcasa este din plastic glossy, cu o aderenta destul de buna, chiar daca pare usor alunecoasa. Vine in multiple culori, cum ar fi verde, albastru, rosu, galben, alb sau clasicul negru. Masoara 9,7 mm in grosime si are o greutate de 279, 8g, ceea ce inseamna ca este solida, dar portabila totusi.

Performanta – Datorita procesorului Quad Core de 1,3 Ghz, aplicatiile merg foarte bine. Cu aplicatia Movie Studio poti realiza un slideshow cu mai multe fisiere video si poti de asemenea, adauga efecte sonore. Nimic de reprosat la partea de gaming, jocurile se incarca rapid si merg foarte bine.

Ecran si functii audio – Afisajul este IPS LCD, cu 16 milioane de culori. Interfata principala este impartita in 5 ecrane distincte personalizabile. Luminozitatea ecranului este foarte buna si reglabila, iar rezolutia este de 1024 x 600 px. Sonorul e clar, dar volumul e cam mic. Vine la pachet cu o pereche de casti eardbuds, cu un volum ridicat.

Conectivitate – La acest capitol sta excelent: are GPS, Bluetooth, retea 3G si wireless cu semnal foarte bun. Ai la dispozitie harti 3D cu acoperire in intreaga lume, unde sunt incorporate puncte de interes precum restaurante, cafenele si atractii turistice. Cu cablul USB poti transfera fisiere de pe PC pe tableta si viceversa. Detine o optiune pentru conversatii video online, dar poti si sa trimiti mesaje text.

Durata baterie – Pana la 4 ore de redare video. In manualul produsului se specifica o durata de 250 de ore in standby, dar nu am verificat acest aspect.

Multimedia – Rezolutia camerei principale este de 3,2 MP cu blitz, iar cea frontala de 0, 3 MP.  Au o multime de efecte cu sitckere, contraste, lumini etc., viteza capturii este destul de buna, in schimb calitatea imaginii este destul de slaba. Camerele permit si inregistrare video. Tableta are trei teme, Living, Joy si Modem Style, cu care poti jongla, setand diferite culori si efecte pentru ercan.

Tableta costa in jur de 450 de lei, iar daca tii cont de functiile detinute de acest device, pretul este chiar mic, si este singura optiune cu procesor quad-core si functie 3G incorporata la acesti bani.

Tu ce parere ai?

Viva H7 life este o tableta cu un ecran de 7" cu sistem de operare Android 4.2.2 JellyBean dar iata ce trebuie sa iei in considerare, daca te intereseaza acest model. Aspect exterior – Carcasa este din plastic glossy, cu o aderenta destul de buna, chiar daca pare usor alunecoasa. Vine in multiple culori, cum ar fi verde, albastru, rosu, galben, alb sau clasicul negru. Masoara 9,7 mm in grosime si are o greutate de 279, 8g, ceea ce inseamna ca este solida, dar portabila totusi. Performanta – Datorita procesorului Quad Core de 1,3 Ghz, aplicatiile merg foarte bine. Cu aplicatia Movie Studio poti realiza un slideshow cu mai multe fisiere video si poti de asemenea, adauga efecte sonore. Nimic de reprosat la partea de gaming, jocurile se incarca rapid si merg foarte bine. Ecran si functii audio – Afisajul este IPS LCD, cu 16 milioane de culori. Interfata principala este impartita in 5 ecrane distincte personalizabile. Luminozitatea ecranului este foarte buna si reglabila, iar rezolutia este de 1024 x 600 px. Sonorul e clar, dar volumul e cam mic. Vine la pachet cu o pereche de casti eardbuds, cu un volum ridicat. Conectivitate – La acest capitol sta excelent: are GPS, Bluetooth, retea 3G si wireless cu semnal foarte bun. Ai la dispozitie harti 3D cu acoperire in intreaga lume, unde sunt incorporate puncte de interes precum restaurante, cafenele si atractii turistice. Cu cablul USB poti transfera fisiere de pe PC pe tableta si viceversa. Detine o optiune pentru conversatii video online, dar poti si sa trimiti mesaje text. Durata baterie – Pana la 4 ore de redare video. In manualul produsului se specifica o durata de 250 de ore in standby, dar nu am verificat acest aspect. Multimedia – Rezolutia camerei principale este de 3,2 MP cu blitz, iar cea frontala de 0, 3 MP.  Au o multime de efecte cu sitckere, contraste, lumini etc., viteza capturii este destul de buna, in schimb calitatea imaginii este destul de slaba. Camerele permit si inregistrare video. Tableta are trei teme, Living, Joy si Modem Style, cu care poti jongla, setand diferite culori si efecte pentru ercan. Tableta costa in jur de 450 de lei, iar daca tii cont de functiile detinute de acest device, pretul este chiar mic, si este singura optiune cu procesor quad-core si functie 3G incorporata la acesti bani. Tu ce parere ai?

Allview Viva H7 Life


Caracteristici - 8.6


Design - 7.3


Pret - 9.28.4

wow

Inca un Allview ieftin si bun

User Rating: Be the first one !

8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>