Tableta Allview Viva C7 – un fel de AX4 Nano mai ieftin si pe alocuri mai bun

viva_c7

Dupa cum stii, am cumparat personal, acum cateva luni, 2 tablete Allview: City Life si Viva Q7 Life, pe care le-am intors pe toate partile care te intereseaza: cum se misca, display, baterie… Asa ca parerea mea legata de aceast nou model s-ar putea sa iti prinda foarte bine.

Comparatia intre Allview C7 si AX4 Nano

Am facut o scurta comparatie in titlu asa ca vreau sa incep articolul cu motivul pentru care C7 este un AX4 Nano mai ieftin (mai exact cu 100 de lei mai ieftin).

Daca te uiti la aceasta comparatie intre cele 2, vei vedea ca Viva C7 are un display mai bun, o capacitate de stocare dubla, de 8Gb (fata de 4 cat are AX4 Nano), un procesor mai puternic (desi nu e foarte mare diferenta), singurele lipsuri fiind functia 3G cu slot de sim si GPS-ul (care din ce stiu de la 2 posesori de astfel de tablete… oricum nu merge). Si bineinteles, C7 costa 200 de lei iar Ax4 Nano costa 300, poate 400, in functie de unde o cumperi…

Recomandarea mea este sa iei C7-ul daca stai pe ganduri si atunci cand ai nevoie sa o conectezi prin wi-fi la internetul smartphoneului (trebuie sa poata fi folosit ca hotspot). Daca chiar ai nevoie de internet si o sa folosesti tableta foarte des in “deplasari”, atunci s-ar putea sa iti prinda mai bine modelul Ax4 al celor de la Allview.

Cate ceva despre tableta Viva C7

Este un gadget util pentru cei care doresc sa paseasca in lumea virtuala, oriunde s-ar afla. Tableta de 7” este foarte subtire (8, 75 mm) si eleganta, deci o poti lua cu tine fara sa te incomodeze. Functioneaza cu sistemul de operare Android, in acest caz, Android 4.4 KitKat si se comporta ca orice alt dispozitiv digital de comunicare prin care poti naviga pe internet, poti accesa retelele de socializare, sau comunica cu prietenii prin Video Call. (In plus, tableta recunoaste comenzile vocale, avand capacitatea de a transforma mesajele vocale in mesaje text, ca apoi sa le trimita prin e-mail.)

De asemenea, daca doresti sa scoti ceva la imprimata, foloseste functia Printing. Tableta este compatibila cu orice imprimanta care are aplicatia disponibila si care se poate conecta prin wireless.

In general, tableta este folosita pentru ca este portabila si usor de transportat, dar acasa multi folosesc calculatorul sau laptopul. Daca nu o folosesti acasa de fel, e pacat sa o tii in husa sau sa o lasi aruncata pe birou. Cu functia Daydream, poti transforma tableta intr-o rama digitala. Poti de asemenea, seta modul de afisare al imaginilor, le poti edita ajustand culorile si aplicand diferite efecte.

functie-rama

Tableta reprezinta pana la urma si un instrument de divertisment.  Din magazinul de aplicatii poti descarca tot felul de jocuri gratuite, sau aplicatii amuzante, poti viziona filme on-line sau le poti stoca in dispozitiv, iar daca doresti sa te bucuri de mai mult sunet, poti conecta la tableta o boxa S-Tube.

Recomand actualizarea versiunii de soft a tabletei prin procedura update SW-Viva C7. Aceasta are ca avantaje corectarea unui bug aparut in ultima versiune de Youtube, adaugarea optiunii de selectare automata a APN-urilor pt dongle 3G si corectarea unor bug-uri minore.

Tableta este la reducere zilele acestea!

Dupa cum stii, am cumparat personal, acum cateva luni, 2 tablete Allview: City Life si Viva Q7 Life, pe care le-am intors pe toate partile care te intereseaza: cum se misca, display, baterie... Asa ca parerea mea legata de aceast nou model s-ar putea sa iti prinda foarte bine. Comparatia intre Allview C7 si AX4 Nano Am facut o scurta comparatie in titlu asa ca vreau sa incep articolul cu motivul pentru care C7 este un AX4 Nano mai ieftin (mai exact cu 100 de lei mai ieftin). Daca te uiti la aceasta comparatie intre cele 2, vei vedea ca Viva C7 are un display mai bun, o capacitate de stocare dubla, de 8Gb (fata de 4 cat are AX4 Nano), un procesor mai puternic (desi nu e foarte mare diferenta), singurele lipsuri fiind functia 3G cu slot de sim si GPS-ul (care din ce stiu de la 2 posesori de astfel de tablete... oricum nu merge). Si bineinteles, C7 costa 200 de lei iar Ax4 Nano costa 300, poate 400, in functie de unde o cumperi... Recomandarea mea este sa iei C7-ul daca stai pe ganduri si atunci cand ai nevoie sa o conectezi prin wi-fi la internetul smartphoneului (trebuie sa poata fi folosit ca hotspot). Daca chiar ai nevoie de internet si o sa folosesti tableta foarte des in "deplasari", atunci s-ar putea sa iti prinda mai bine modelul Ax4 al celor de la Allview. Cate ceva despre tableta Viva C7 Este un gadget util pentru cei care doresc sa paseasca in lumea virtuala, oriunde s-ar afla. Tableta de 7” este foarte subtire (8, 75 mm) si eleganta, deci o poti lua cu tine fara sa te incomodeze. Functioneaza cu sistemul de operare Android, in acest caz, Android 4.4 KitKat si se comporta ca orice alt dispozitiv digital de comunicare prin care poti naviga pe internet, poti accesa retelele de socializare, sau comunica cu prietenii prin Video Call. (In plus, tableta recunoaste comenzile vocale, avand capacitatea de a transforma mesajele vocale in mesaje text, ca apoi sa le trimita prin e-mail.) De asemenea, daca doresti sa scoti ceva la imprimata, foloseste functia Printing. Tableta este compatibila cu orice imprimanta care are aplicatia disponibila si care se poate conecta prin wireless. In general, tableta este folosita pentru ca este portabila si usor de transportat, dar acasa multi folosesc calculatorul sau laptopul. Daca nu o folosesti acasa de fel, e pacat sa o tii in husa sau sa o lasi aruncata pe birou. Cu functia Daydream, poti transforma tableta intr-o rama digitala. Poti de asemenea, seta modul de afisare al imaginilor, le poti edita ajustand culorile si aplicand diferite efecte. Tableta reprezinta pana la urma si un instrument de divertisment.  Din magazinul de aplicatii poti descarca tot felul de jocuri gratuite, sau aplicatii amuzante, poti viziona filme on-line sau le poti stoca in dispozitiv, iar daca doresti sa te bucuri de mai mult sunet, poti conecta la tableta o boxa S-Tube. Recomand actualizarea versiunii de soft a tabletei prin procedura…

Allview Viva C7


Caracteristici - 6.3


Design - 6.9


Pret - 8.17.1

Medie

Nu iese cu nimic in evidenta

User Rating: Be the first one !

7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>