Tableta Evolio EvoTab Fun

pozaevolio

Tableta celor de la Evolio, Evo Tab Fun poate fi supranumită tableta tiriştilor, este perfectă pentru cei ce se află mai tot timpul pe drum şi vor să aibă un companion de încredere care să le „arate calea”.

Poti vedea pretul aici sau…

[more…]

Receptorul GPS inclus îţi va face cu ochiul, în plus primeşti toate accesoriile necesare pentru utilizarea tabletei în maşină, tableta Evolio EvoTab Fun are în pachetul de livrare suport de parbriz, încărcător auto, încărcător de priză şi cablu de date.

Pe lângă receptorul GPS inclus, o altă funcţie care recomandă această tabletă pentru utilizarea în autovehicul, în drum spre munte, mare sau oriunde ai vrea să mergi, este transmiţătorul FM prin care poţi asculta melodiile de pe tabletă la staţia audio din maşină.

Celelalte caracteristici ale tabletei EvoTab Fun nu rup gura târgului prin performanţă, cei de la Evolio au ales în schimb o nişă de succes, iar la câţi lei dai pe ea, în jur de 500 lei, nici nu ai ce pretenţii să ai.

La partea de componente care îmbunătăţesc performanţele, tableta are 1 GB memorie RAM, un chipset video Mali GPU 400 MHz şi un procesor ce rulează la frecvenţa de 1 GHz.

Memoria flash, pe care-ţi poţi stoca toate pozele, filmele şi melodiile preferate, este de 8 GB, aceasta poate fi extinsă până la 32GB prin cardurile microSD.

photoEvolio EvoTab Fun dispune de un display capacitive Multi – Touch cu diagonala de 7 inch, dimensiune acceptabilă pentru o tabletă, dar foarte generoasă pentru un dispozitiv cu GPS, vei vedea fără dificultate drumul pe care trebuie să-l urmezi pentru a ajunge la destinaţie.

Tableta este adusă la viaţă de sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich, un sistem decent, se putea şi mai bine ţinând cont că în momentul de faţă Android 4.1.1 Jelly Bean cam face regulile în ceea ce priveşte tablete şi telefoane inteligente.

Conexiunea la internet îţi este asigurată prin receptoril Wi-Fi integrat şi prin 3G cu ajutorul unui dongle pe care va trebui să ţi-l cumperi separat pentru că cei de la Evolio n-au fost atât de inspiraţi încât să includă unul în pachet.

Evolio EvoTab Fun mai are prevăzute un port HDMI prin care poţi conecta tableta la un monitor, un port miniUSB şi o ieşire audio de 3.5 mm, esenţiale în zilele noastre pentru a utiliza tableta cu cât mai multe dispozitive.

Acumulatorul Li-Ion este de 3000 mA care, după spusele celor ce au cumpărat tableta, ţine în jur de 3 ore dacă utilizezi tableta intens pentru a naviga pe net, a te juca sau a viziona filme.

Se vede de la câţiva metri distanţă, prin funcţiile pe care le are, că tableta EvoTab Fun a fost de la bun început concepută pentru a înlocui GPS-urile şi pentru a le face viaţa mai frumoasă celor ce stau mai mult în cabina unui tir decât acasă.

Tocmai de aceea consider că sistemul de operare puţin depăşit, dotările slăbuţe şi bateria mică nu reprezintă un impediment pentru cei ce nu vor o tabletă performantă, ci vor un dispozitiv care să le alunge singurătatea şi să le ofere ajutor când cutreieră drumuri neştiute ale ţării sau lumii.

Vezi tableta in cel mai bun magazin online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>