2 Tablete pentru o vacanta cu masina

Vara este aici, si daca esti si tu unul din cele x milioane de romani care doresc sa se duca in vacanta, atunci cu siguranta iti va prinde bine o tableta, chiar daca ai un smartphone.

De ce?

  • pentru ca smartphoneul sa recunoastem, este incomod de utilizat atat in mod gps cat si pentru navigarea online sau citirea unor carti;
  • pentru ca bateriile la smartphone se consuma foarte repede, mai ales daca il folosesti non stop si mai si vorbesti la el.

Asa ca este posibil sa te orientezi catre o tableta…. iar astazi iti voi prezenta 2 alegeri, una ieftina si buna si una un pic mai scumpa (cu o promotie inedita!), dar care nu iti va da batai de cap, blocandu-se atunci cand ai nevoie mai mare de ea, ambele ideale pentru o vacanta facuta cu masina, unde nu stii unde trebuie sa ajungi, deci cu siguranta ai nevoie GPS.

1. Tableta Allview AX4 Nano

pozalateralax4

Desi din punct de vedere caracteristic, AX4 Nano nu straluceste si probabil iti va da batai de cap uneori (datorita memoriei si a procesorului mic care vor ingreuna desfasurarea proceselor), cel mai important lucru la ea este pretul foarte mic, de nici 300 de lei. Cu toate acestea, vine totusi cu posibilitate de conectare prin 3G, GPS, Wi-fi si Bluetooth. Vezi pretul actualizat…

2. Tableta Allview Viva H8la care primesti si 2 zile de cazare pentru 2 persoane la pensiunea Nicoleta, din Moeciu in perioada septembrie-decembrie.

H8-ul are un display un pic mai mare, de 8″,IPS, care te vor lasa sa citesti carti sau alte stiri si articole online, un procesor quad-core care va fluidiza rularea oricarei aplicatii si bineinteles, nu se putea fara posibiliatea de conectare la internet prin 3G si GPS.

Aici poti vedea toate detaliile si pretul actualizat!

vivah8

[Total: 0    Average: 0/5]

2 Tablete pentru o vacanta cu masina on July 25, 2014 rated 3.9 of 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>