Revolutia preturilor – Black Friday de vara

Unul din cele mai mari magazine online din Romania a venit cu o “noua sarbatoare”, un nou eveniment plin de reduceri numit “Revolutia preturilor”.

Desi au fost si inca mai sunt destule promotii bune, in domeniul tabletelor se remarca:

1. Lenovo IdeaTab A3000 – super pret si super performanta!

lenovoa3000

Fara nici o indoiala, aceasta este cea mai buna tableta pe care ti-o poti cumpara azi, mai ales daca iei in calcul si discountul de 200 de lei, care face ca pretul final sa fie de nici 500 de lei.

Pe langa calitatea Lenovo, despre care am vorbit si in cazul A1000, ar trebui sa tii cont si de caracteristicile, pe care cu siguranta nu le mai gasesti la acest pret:

  • display IPS ce iti ofera o calitate mai buna a imaginii;
  • 3g incorporat!
  • procesor quad-core;
  • capacitate de stocare de 16Gb;
  • Bluetooth;
  • memorie RAM de 1Gb;
  • 2 camere, una fiind chiar de 5MP.

2. E-boda REVO R80 – pret mic si foarte laudata de utilizatori

revor80

Desi este un pic mai slaba decat alegerea mea #1, are in acelasi timp un pret mai mic si un display de 8″ in loc de 7, lucruri ce o aduc pe locul 2 in clasamentul celor mai bune reduceri de azi.

3. Serioux Fastab 716 – doar 99 lei

Tableta de care am vorbit si intr-un articol foarte recent a fost la un super pret, pret care a facut-o pentru cateva ore, cat a fost in stoc, cea mai ieftina tableta noua din Romania.

Motivul pentru care este pe locul 3 este ca nu primesti cine stie ce, fiind slaba la mai toate capitolele in afara de pret.

[Total: 0    Average: 0/5]

Revolutia preturilor – Black Friday de vara on June 25, 2014 rated 4.4 of 5

2 thoughts on “Revolutia preturilor – Black Friday de vara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>