200 de lei o tableta Serioux FasTAB

poza_serioux

Daca cauti o tableta si tot ceea ce te intereseaza este pretul, care vrei sa fie cat mai mic, atunci cu siguranta nu vei gasi ceva mai ieftin de atat.

Desi nu iese cu nimic in evidenta, aceasta tableta Serioux isi face treaba dar partea negativa este ca la pretul asta este posibil sa ai si unele probleme cu rapiditatea cu care se misca, din cauza procesorului single-core si a memoriei de doar 512 MB (sunt unele telefoane care vin cu 2 Gb ram deci te las sa tragi tu concluzia).

Pe langa asta am mai putea adauga si displayul destul de slab, dar hei, daca este prima ta tableta si vrei sa vezi daca iti este folositoare o tableta atunci iti va fi folositoare si isi va face treaba daca vrei sa navighezi online atunci cand esti pe drumuri.

Daca vrei ceva mai performant si ai un buget mai mare iti recomand in continuare Allview Viva Q7 Life, care nu si-a pierdut “stralucirea” desi e numarul 1 in topul recomandarilor mele de ceva timp. Gasesti testul pe aici pe site…

[Total: 0    Average: 0/5]

200 de lei o tableta Serioux FasTAB on April 25, 2014 rated 3.3 of 5

One thought on “200 de lei o tableta Serioux FasTAB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>