Tableta Allview Alldro 3 Speed DUO HD

Cauţi o tabletă din clasa mid-level care să aibă un preţ accesibil şi să-ţi ofere o serie de caracteristici pe care nu le găseşti decât la o tabletă de top? Atunci căutarea a luat sfârşit căci tableta Allview Alldro 3 Speed DUO HD este acel dispozitiv care, pentru un preţ mult sub 1000 lei, îţi pune la dispoziţie tot ce îţi trebuie pentru a lucra şi a te distra.
allview_600x600Vezi mai multe imagini

Pricipala caracteristică a acestei tablete o reprezintă display-ul HD LCD de 9.7 inch, cu rezoluţia de 1024×768 pixeli, care-ţi oferă posibilitatea să rulezi cele mai noi apariţii din domeniul jocurilor şi să vizionezi filme şi videoclipuri în format FullHD.

Nu trebuie să treci cu vederea nici procesorul Dual Core, Cortex A9, cu frecvenţa de 1,5 GHz care, lucrând braţ la braţ cu cel 1 GB de memorie RAM, transformă multitaskingul într-o joacă de copii şi îţi permite să deschizi mai multe pagini de internet în acelaşi timp pentru a fi mai informat şi mai eficient.

Chipsetul video Mali 400 MP2 îţi aduce un plus de claritate şi rafinament, îmbunătăţind calităţile video ale display-ului tabletei Allview Alddro 3 Speed Duo HD.

Pentru stocarea imaginilor, videoclipurilor, filmelor sau melodiilor preferate tableta dispune de 16 GB de memorie internă care, în cazul în care nu-ţi sunt de ajuns, pot fi extinşi prin intermediul cardurilor microSD până la 48 GB.

Conexiunea la internet se poate realiza prin modulul Wirelles sau prin modemul 3G ce poate fi conectat la tabletă printr-un dongle pe care va trebui să-l cumperi separat. Modemurile 3G suportate sunt următoarele: ZTE MF110, ZTE MF190, ZTE MF662, ZTE MF637, ZTE MF691, HUAWEI E1750, HUAWEI E367,HUAWEI E261, HUAWEI E173-s1, HUAWEI E180, HUAWEI E169, HUAWEI E122-1, MA110 Allview.

Filmele la rezoluţia FullHD redate fără probleme de tableta Alldro 3 Speed DUO HD beneficiază şi de sonorizare de înaltă calitate mulţumită celor două difuzoare stereo integrate.

Dacă nu te mulţumeşti cu display-ul de 9 inch al tabletei o poţi conecta, prin intermediul unui cablu mini HDMI, la un televizor compatibil, vei putea de asemenea să foloseşti tableta pe post de controller şi să te bucuri de jocurile preferate pe ecranul televizorului din sufragerie.

Ca să transferi mai uşor fişiere de şi pe tabletă, aceasta dispune de Bluetooth, iar în cazul în care foloseşti tableta pentru afaceri poţi utiliza tehnologia Bluetooth să conectezi la tabletă o tastatură fără fir sau o multifuncţională prin care poţi să-ţi duci la îndeplinire mai uşor sarcinile de lucru.

Bateria tabletei Allview Alldro 3 Speed DUO HD este de tip Li – Polymer cu capacitatea de 5900 mAh, cu o autonomie de 5 ore.

Peste toate specificaţiile de mai sus, mare îmblânzitor de lei este sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean care-ţi oferă posibilitatea să-ţi personalizezi tableta în ce mod vrei, să instalezi ce aplicaţii crezi că-ţi sunt utile şi să te joci jocurile cele mai noi de pe piaţă, toate putând fi realizate prin intermediul market-ului Google Play.

Concluzia finala – Sa cumperi sau nu aceasta tableta?

Una peste alta Alview Alldro 3 Speed DUO HD este o tabletă matură, cu specificaţii apetisante şi cu funcţii pe care le poţi găsi la un preţ mult mai piperat la tablete de top.

Această tabletă îţi va îndeplini toate dorinţele de comunicare şi portabilitate cu bani puţini, fără să facă rabat de la design sau construcţie.

Vezi daca mai este in stoc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>