Recomandari tablete cu GPS – Buget maxim 800 lei

GPS-ul poate fi o necesitate si pentru tine daca vrei sa folosesti tableta atunci cand calatoresti cu masina sau atunci cand job-ul pe care il ai implica cunoasterea locatiei in orice moment. De aceea in randurile de mai jos iti voi prezenta singurele 3 tablete la care trebuie sa te uiti.

Tine cont ca exista 2 tipuri de GPS: Cel normal (GPS) si cel asistat (A-GPS), diferenta constand in faptul ca A-GPS-ul iti ofera o localizare mai rapida dar mai putin precisa, bazandu-se pe satelitii de telefonie mobila (3G). Optiunea perfecta este sa le folosesti pe amandoua in acelasi timp, astfel avand o localizare rapida si precisa (folositoare in special cand esti in miscare continua!).

1. Samsung Galaxy Tab3 Lite – card de 16 gb cadou!

tab3_lite

Samsung este recunoscut ca un brand cu traditie si calitate si poti beneficia de experienta lor daca iti iei aceasta tableta.

Pentru un pret de aproximativ 600 de lei iti poti lua un TAB3 Lite, care vine cu GPS incorporat si care seamana destul de mult cu varianta normala Tab 3, care este un pic mai scumpa.

 

 

2. Tableta Evolio Evotab 3G – reducere de 93 de lei!

evotab_3g

Mai ieftina decat tableta #1, Evotab-ul cu ecrand de 7″ IPS este o alegere destul de buna, avand in vedere faptul ca vine si cu 3G incorporat, totul pentru un pret de aproape 553 de lei.

Incorporat vei gasi atat A-GPS cat si GPS.

 

 

 

3. ALLVIEW Viva H8 (3G) – Discount de 50 de lei

allview_viva_h8

Cu un pret de 800 de lei tableta Viva H8 este cea mai “pregatita” optiune, avand un procesor quad-core, GPS, 3G si nu in ultimul rand, un display mai mare, de 8 inch.

Cei 800 de lei iti aduc in plus mai multa calitate care se vede inclusiv in camera de 5MP care filmeaza FULL HD si in displayul IPS care iti prezinta o interfata si imagini mai bune.

Ca si in optiunea #2, Viva H8 vine cu A-GPS si GPS incorporat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>