5 Cele mai ieftine tablete cu procesor quad-core

Una din cele mai importante componente ale unei tablete performante o reprezinta procesorul, pentru ca poti sa ai un display foarte bun, o autonomie mare, dar daca aplicatiile nu merg fluent cand le folosesti… degeaba ai tableta.

Si cum te afli pe Tableteieftinebune.com, am decis sa fac un top cu optiunile pe care le ai daca ai un buget mic (pana in 500 de lei).

In ordinea celui mai bun pret, ai urmatoarele optiuni:

1. Allview Viva Q7 Life

q7life_1

Tableta pe care ti-o recomand cu toata increderea este Viva Q7 Life, si nu zic asta doar ca sa am ce zice… pentru ca am cumparat una si am folosit-o ceva timp, dupa care am impartasit parerea cu cititorii acestui site.

Pretul ei este de doar 349 de lei si o gasesti in acest magazin.

 

2. Tableta E-BODA REVO R70

revor70_1Desi R70-ul este cu doar cu 10 lei mai scumpa , o clasez pe locul 2 pentru ca nu am folosit-o personal si sincer am mai multa incredere in brandul Allview decat in E-boda, desi probabil in spatele cortinei au cam acelasi model de business (importul tabletelor din China – dar cine nu face asa pana la urma? ), desi Allview incearca sa se delimiteze fata de competitie prin dezvoltarea de tehnologii personale (precum si Smart To View).

Daca te intereseaza o gasesti aici.

[more…]

3. Utok 700Q

imagineutok700qUn brand mai tanar, Utok, vine cu o baterie mai mica dar conform specificatiilor cel putin, cu o autonomie de pana la 6 ore.

Are pret de 400 de lei si vine disponibila in 2 culori: negru si alb/negru,

 

4. Evolio X7

pozax7

Cu un procesor mai mare, de 1.4 Ghz, si cu un display Super IPS, aceasta tableta Evolio este optiunea perfecta pentru persoanele mai pretentioase care pot plati un pic mai mult pentru aceasta calitate in plus.

Vezi pretul actualizat!

5. E-boda Revo R80

revo_r80Cu un display mai mare, de 8 inch aceasta tableta este o optiune buna daca displayul de 7 nu este de-ajuns pentru tine. Vine si cu o baterie mai mare decat restul optiunilor, de 4000 de mAh, dar diferenta nu va fi mare in autonomia de lucru din cauza ca un display mai mare consuma mai multa energie.

Acum este la oferta aici.

Tu care ai alege-o?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>