De ce ar trebui sa ii iei o tableta copilului tau

copil2Intrucat lansarea de modele noi de tablete s-a oprit pentru ca nu mai se cumpara atat de multe in aceasta perioada am decis ca articolul de astazi sa fie unul care sa te ajuta sa te decizi daca trebuie sau nu sa ii cumperi o tableta copilului tau (indiferent de varsta).

De ce trebuie sa ii cumperi o tableta?

Vezi tu, o tableta nu este doar un moft si cercetarile arata ca in jocul acesta social de integrare si de avantaj competitiv, o tableta inseamna mai mult decat jocuri precum Flappy Bird.

Ba mai mult… copiii prefera o tableta in locul unui smartphone pentru ca le ofera o libertate mult mai mare (conform revistei TechCrunch).

Grija totusi!

Dar trebuie sa ai grija totusi, si sa ii arati copilului tot ce se poate face pe acest dispozitiv pentru ca el va tinde sa il foloseasca doar pentru a se juca… ceea ce nu este neaparat un lucru rau pentru un copil de cativa anisori, dar atunci cand este la scoala (sau mai mare) …si trebuie sa faca teme, tableta poate reprezenta un ajutor imens, si nu doar pentru teme! Pentru ca utilizand internetul el poate sa se informeze cu privire la hobbyul lui si la ce il mai intereseaza pe el.

Santajul gen “iti iau tableta daca iei 10 la romana”, s-ar putea sa nu fie chiar asa de bun si s-ar putea ca pe termen lung, folosinta acestui nou gadget sa reprezinte un beneficiu mult mai mare decat o simpla nota.

Integrare sociala

Un alt motiv ar putea fi, dupa cum am zis mai sus, si masura cu care socializeaza si isi face noi prieteni in aceasta noua era, de Facebook, Twitter si Youtube… platforme pe care tu s-ar putea sa nu le intelegi, dar care ar putea fi vitale viitorului copilului tau (si zic asta cu toata seriozitatea). Lumea sufera schimbari majore si exista o imensitate de informatie (o parte folositoare, o parte mai putin folositoare) creata in fiecare zi, dar acesta este un alt subiect care tine mai putin de tablete.

Recomandare

Cat despre buget, nu trebuie sa ii cumperi neaparat ceva scump, pentru ca exista foarte multe optiuni care costa mai putin de 500 de lei, una dintre ele fiind si Viva q7 life.

Te sfatuiesc sa apesi like daca iti place ce am zis in randurile de mai sus sau daca ai realizat ca am dreptate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>