Tableta Serioux S900TAB – Cea mai ieftina dar si foarte slaba

serioux-s900

 

Daca vrei o tableta noua si singurul lucru care conteaza pentru tine este pretul atunci afla ca aceasta tableta Serioux este cea mai ieftina, cu un pret intre 350 de lei si 450 de lei, in functie de magazinul de unde il cumperi.

In ciuda pretului, o vei putea pentru functii de baza gen navigare pe net sau stat pe Facebook.

Cel mai bun pret il are acest magazin!

Caracteristicile tehnice ale tabletei nu rup gura târgului, dar dacă nu eşti dispus şi nici nu vrei să dai mulţi bani pe o tabletă performantă, acestea sunt mai mult decât decente.

[more…]

Tableta Serioux S900TAB are un procesor ARM CORTEX-A8 ce „bagă cărbuni” la frecvenţa de 1.2 GHz, bunicel aş spune, ţinând cont în primul rând de preţul pe care-l plăteşti pe tabletă.

Pe partea de memorii, cea RAM este de doar 512 MB, destul de mică dacă e să ţinem seamă că 1GB memorie RAM a devenit cam standardul de jos la tabletele de la momentul actual de pe piaţă.

Memoria de stocare inclusă , adică memoria flash, este de 4GB pe care însă, mai mult ca sigur, nu o puteţi utiliza în întregime, de aceea slotul pentru carduri este mai mult decât util, acesta suportă carduri microSD până la 32 GB.

Un lucru ciudat, dar binevenit însă, îl reprezintă chipset-ul video Mali 400 Multi – Core, un chipset performant prezent pe tabletele mid-level.

Alt lucru interesant, care scoate tableta Serioux S900TAB în evidenţă, îl reprezintă display-ul cudiagonala de 9 inch şi rezoluţia de 800×480 pixeli. Display-ul beneficiază de tehnologia Capacitive Multi – Touch în 5 puncte.

Sistemul de operare preinstalat pe tabletă este binecunoscutul Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich cu posibilitatea de update.

Conxiunea la net se realizează doar prin modulul wireless, neexistând posibilitatea conectării unui modem 3G nici direct şi nici prin dongle.

În concluzie trebuie să menţionez punctele forte ale acestei tablete începând cu preţul foarte accesibil, display-ul de 9 inch, procesorul ARM Cortex- A8 şi chipsetul video Mali 400 Multi – Core.

Pe partea cealaltă punctele minus ale tabletei ar fi memoria RAM foarte mică, memoria flash de doar 4 GB, sistemul de operare puţin depăşit şi acumulatorul de doar 3500 mAh.

Recomandarea finala

Dupa cum am zis la inceput, este cea mai ieftina tableta dar datorita memorieri de stocare si de procesoare scazute vei vedea ca exista intarzieri in momentul in care rulezi unele aplicatii.

Vezi pretul cel mai mic!

One thought on “Tableta Serioux S900TAB – Cea mai ieftina dar si foarte slaba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>