Ce oferte gasesti in ultima zi din luna februarie?

28februarie

1. Tableta Samsung Galaxy Tab 3 Lite vine cu o reducere de 50 de lei si este o alegere ieftina daca vrei un brand cunoscut la performante decente. Ceea ce este special la aceasta promotie este ca primesti si un card de memorie pentru ea, de 8 Gb , in valoare de 26 de lei, card care iti va fi foarte folositor daca iti place sa te uiti la filme si sa folosesti cat mai mult din bateria de 3600 mAh.

2. Tableta Lenovo Yoga de 8 inchi, are o reducere de 300 de lei ceea ce face ca pretul final sa fie de 1100 de lei. (Tine cont ca pretul ei in luna ianuarie a fost de 1200 de lei deci reducerea normala este de 100 de lei… dar tot este un discount de care poti sa tii cont). O gasesti aici!

3.

[more…]Ultima oferta care mi s-a parut interesanta, mai ales daca vrei sa tii cont de recomandarea pe care am facut-o in luna februarie, mai exact Allview Viva Q7 Life. Daca vrei tableta asta dar cu un display mai bun atunci ti-o poti lua cu doar 400 de lei (50 de lei reducere).

Cam acestea ar fi ofertele ce merita atentia ta, restul fiind fie reduceri false fie la produse care oricum erau scumpe pentru ceea ce iti ofera.

Daca ai vreo intrebare, lasa un comentariu sau un mesaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>