Evolio Evotab 4 – nu ti-o recomand, desi este ieftina

poza-evotab

Cei de la Evolio si-au improspatat gama de tablete cu un nou model low cost, anume Evolio Evotab 4 ce poate fi achiziționata la un pret de mai puțin de 300 RON. Nedispunand de performante ridicate, tableta Evotab 4 se prezinta totuși a fi o alegere decenta pentru un regim de utilizare recreational.

Design

Un punct forte al acestui dispozitiv este acela ca tableta este una cu o portabilitate sporita, cantarind doar 290 de grame. Dotata cu un ecran de 7”, rezolutia la care sunt redate imaginile este una scazuta, de doar 800×480 pixeli.

Performanțe [more…]

Fiind o tableta low cost, Evotab 4 nu este o alegere buna daca ceea ce cautați este performanta si nu numai.

Gadgetul este dotat cu un procesor Single Core modest de 1 GHz și doar 512 MB RAM, iar spatiul de stocare intern este de 4 GB. Acestea fiind spuse, este foarte probabil sa fiti dezamagiti daca intentionati sa rulati aplicatii cu cerinte ridicate, mai ales jocuri cu o grafica destul de avansata.

Multimedia

Tableta Evotab 4 vine echipata cu o singura camera de doar 0.3 MP, o capacitate mult sub ceea ce ar putea fi considerat necesar pentru capturarea unor poze de calitate. Acestui model îi lipseste de asemenea un port Micro HDMI pentru conectarea la un televizor HD. Cu toate acestea, tableta se descurca decent la rularea aplicatiilor de baza precum Youtube sau Facebook.

Conectivitate

Tableta se poate conecta la internet prin Wireless, iar in cazul în care doriți conectarea prin 3G, este necesara folosirea unui modem compatibil, conectarea sa facandu-se prin intermediul portului Micro USB. Evotab 4 este echipata de asemenea cu port pentru ieșire audio compatibil cu jack de 3.5 mm iar marirea spatiului de stocare se poate realiza cu ajutorul unui card prin intermediul portului Micro SD.

Concluzia finala!

Deși nu este cea mai stralucita tableta la capitolul performanta, Evotab 4 s-ar putea dovedi a fi o alegere buna in cazul in care tot ceea ce doriti este acomodarea cu dispozitivele Android, dar pentru aceeasi bani iti recomand Allview City Life sau Q7 Life.

Daca vrei sa vezi pretul actualizat, da click aici!

Cei de la Evolio si-au improspatat gama de tablete cu un nou model low cost, anume Evolio Evotab 4 ce poate fi achiziționata la un pret de mai puțin de 300 RON. Nedispunand de performante ridicate, tableta Evotab 4 se prezinta totuși a fi o alegere decenta pentru un regim de utilizare recreational. Design Un punct forte al acestui dispozitiv este acela ca tableta este una cu o portabilitate sporita, cantarind doar 290 de grame. Dotata cu un ecran de 7”, rezolutia la care sunt redate imaginile este una scazuta, de doar 800x480 pixeli. Performanțe [more...] Fiind o tableta low cost, Evotab 4 nu este o alegere buna daca ceea ce cautați este performanta si nu numai. Gadgetul este dotat cu un procesor Single Core modest de 1 GHz și doar 512 MB RAM, iar spatiul de stocare intern este de 4 GB. Acestea fiind spuse, este foarte probabil sa fiti dezamagiti daca intentionati sa rulati aplicatii cu cerinte ridicate, mai ales jocuri cu o grafica destul de avansata. Multimedia Tableta Evotab 4 vine echipata cu o singura camera de doar 0.3 MP, o capacitate mult sub ceea ce ar putea fi considerat necesar pentru capturarea unor poze de calitate. Acestui model îi lipseste de asemenea un port Micro HDMI pentru conectarea la un televizor HD. Cu toate acestea, tableta se descurca decent la rularea aplicatiilor de baza precum Youtube sau Facebook. Conectivitate Tableta se poate conecta la internet prin Wireless, iar in cazul în care doriți conectarea prin 3G, este necesara folosirea unui modem compatibil, conectarea sa facandu-se prin intermediul portului Micro USB. Evotab 4 este echipata de asemenea cu port pentru ieșire audio compatibil cu jack de 3.5 mm iar marirea spatiului de stocare se poate realiza cu ajutorul unui card prin intermediul portului Micro SD. Concluzia finala! Deși nu este cea mai stralucita tableta la capitolul performanta, Evotab 4 s-ar putea dovedi a fi o alegere buna in cazul in care tot ceea ce doriti este acomodarea cu dispozitivele Android, dar pentru aceeasi bani iti recomand Allview City Life sau Q7 Life. Daca vrei sa vezi pretul actualizat, da click aici!

Evotab 4 pe scurt


Caracteristici - 3.9


Design - 2.5


Pret - 9.15.2

Nu e buna de nimic

Nu merita

User Rating: 2.56 ( 6 voturi)

5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>