Tableta Myria Connect S747G – este 3g si costa doar 429.90 lei

Cu toate că este o tableta low cost, modelul Connect S747G al celor de la Myria se descurca minunat, oferind utilizatorului o experienta ce iși merita toti banii.

pozamyria

O gasesti in acest magazin!

Design

Dat fiind faptul ca tableta este dotata cu un ecran de doar 7”, aceasta este un dispozitiv ce confera o portabilitate maxima, asigurand in acelasi timp o experienta de calitate, imaginile fiind redate la o rezoluție de 1024×600. Cu o dimensiune redusa si o greutate de 0.335, tableta celor de la Myria este un accesoriu grozav ce poate fi purtat oriunde.

Performante

Chiar daca cei de la Myria au prezentat un pret scazut pentru acest model, acestia au reusit sa ofere performante ce nu trebuie ignorate. Dotata cu un procesor Dual Core de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM DDR3 și procesor grafic Mali 400 MP2, modeul Connect S747G este o alegere grozava pentru impatimitilor de jocuri și în general de multimedia. Cu toate aceste, bateria este una de doar 2800 mHa, ce poate alimenta tableta timp de 4 – 5 ore în regil de utilizare intensa.

Multimedia

Modelul Connect S747G este dotat cu doua camere foto, una pe partea din spate de 0.3 MP și una frontala de 2 MP. Tableta este echipata cu porturi Micro USB, Micro HDMI și port audio iar spatiul de stocare poate fi marit cu ajutorul unui card de memorie, prin intermediul slotului Micro SD.

Conectivitate

Tableta poate fi conectata la internet prin WiFi si de asemenea prin 3G. Portul Micro USB poate folosit atat pentru incarcarea bateriei cat și pentru transferul de date de pe calculator.

Sistem de operare

Myria Connect S747G ruleaza pe sistemul de operare Android versiunea 4.2.2 Jelly Bean, fiind astfel o tableta foarte prietenoasa atunci cand vine vorba de utilizare si mai ales în ceea ce privește accesibilitatea la o gama larga de aplicatii.

Tu ce parere ai despre ea?

Cu toate că este o tableta low cost, modelul Connect S747G al celor de la Myria se descurca minunat, oferind utilizatorului o experienta ce iși merita toti banii. O gasesti in acest magazin! Design Dat fiind faptul ca tableta este dotata cu un ecran de doar 7”, aceasta este un dispozitiv ce confera o portabilitate maxima, asigurand in acelasi timp o experienta de calitate, imaginile fiind redate la o rezoluție de 1024x600. Cu o dimensiune redusa si o greutate de 0.335, tableta celor de la Myria este un accesoriu grozav ce poate fi purtat oriunde. Performante Chiar daca cei de la Myria au prezentat un pret scazut pentru acest model, acestia au reusit sa ofere performante ce nu trebuie ignorate. Dotata cu un procesor Dual Core de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM DDR3 și procesor grafic Mali 400 MP2, modeul Connect S747G este o alegere grozava pentru impatimitilor de jocuri și în general de multimedia. Cu toate aceste, bateria este una de doar 2800 mHa, ce poate alimenta tableta timp de 4 – 5 ore în regil de utilizare intensa. Multimedia Modelul Connect S747G este dotat cu doua camere foto, una pe partea din spate de 0.3 MP și una frontala de 2 MP. Tableta este echipata cu porturi Micro USB, Micro HDMI și port audio iar spatiul de stocare poate fi marit cu ajutorul unui card de memorie, prin intermediul slotului Micro SD. Conectivitate Tableta poate fi conectata la internet prin WiFi si de asemenea prin 3G. Portul Micro USB poate folosit atat pentru incarcarea bateriei cat și pentru transferul de date de pe calculator. Sistem de operare Myria Connect S747G ruleaza pe sistemul de operare Android versiunea 4.2.2 Jelly Bean, fiind astfel o tableta foarte prietenoasa atunci cand vine vorba de utilizare si mai ales în ceea ce privește accesibilitatea la o gama larga de aplicatii. Tu ce parere ai despre ea?

S747G pe scurt


Caracteristici - 8.5


Design - 7.6


Pret - 8.18.1

Best 3G choice

Cea mai buna alegere 3G la ora actuala

User Rating: 3.38 ( 5 voturi)

8

One thought on “Tableta Myria Connect S747G – este 3g si costa doar 429.90 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>