Serioux S102TAB – reducere de 50 de lei si tastatura inclusa

seriouxs102

Cu toate ca exista o multitudine de branduri autohtone, asta nu implica neaparat faptul ca și toate modele produse de acestea să fie o alegere buna.

Tableta Serioux S102TAB produsa sub marca Serioux se prezinta totusi a fi o alegere grozava, poate chiar mai buna decat Utok 1000D (despre care am vorbit recent) din cateva privinte. Cel mai probabil, primul aspect care cu siguranț va va atrage la acest dispozitiv este faptul că odată cu achizitionarea acestuia, primiți și o husa cu tastatura querty inclusa, ce va va facilita utilizarea acesteia mai ales la birou.

Design

Desi este construita din material plastic, carcasa tabletei este una rezistenta, oferind în acelasi timp o aderentă grozava utilizatorului. Interactiunea cu dispozitivul se face prin intermediul ecranului de 10.1”, care desi nu are cele mai bune unghiuri de vizualizare, sta foarte bine la capitolele contrast și luminozitate.

Performanțe

Tableta celor de la Serioux este dotată cu un procesor Dual Core marca Rockchip, ce funcționeaza la o frecventa de 1.2 GHz, memorie RAM DDR3 de 1 GB și ca totul sa ruleze perfect, producatorul s-a asigurat să adauge și o placa video integrata. Memoria interna a modelului S102TAB este una generoasa, de 8 GB. Tableta este alimentata de o baterie de 5000 mAh.

Multimedia

Serioux S102TAB dispune de doua camere foto, una pe partea din spate de 0.2 MP și una frontala de 2 MP. Memoria de stocare de 8 GB poate fi extinsa cu ajutorul in card de memorie de pana la 32 GB. Pe langa porturile din dotare, Micro USB si audio, tableta este echipata și cu un port Mini HDMI ce suporta formatul 3D.

Conectivitate

Conectarea tabletei la internet se face prin WiFi iar daca utilizatorul doreste conectarea prin 3G, aceasta se face cu ajutorul unui modem extern, conectat prin Micro USB ce poate fi folosit de asemenea pentru transfer de date.

Sistem de operare

S102TAB rulează pe sistemul de operare Android 4.2.2.

În mare, modelul S102TAB al celor de la Serioux se prezintă a fi o alegere foarte buna, la un preț extrem de accesibil avand in vedere si reducerea de 50 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>