UTOK 1000D – display de 10.1 la un pret bun

Desi prima tableta Utok despre care am vorbit aici nu mi-a placut deloc (ba mai mult am spart-o dupa cum poti vedea in acel filmulet), azi vreau sa vorbim despre tableta pe care am recomandat-o in topul lunii ianuarie: Utok 1000D.

pozautok

Nu multe tablete pot furniza un raport calitate pret convenabil dar cu siguranța tableta UTOK 1000D nu face parte din această categorie. Intrucat acesasta tableta este dotata cu un ecran de 10.1”, procesor Dual Core de 1.2 GHz și spațiu de stocare de 8 GB, UTOK 1000D se prezinta a fi o alegere ideala pentru impatimitii multimedia.

Design

Spatele tabletei este confectionat din aluminiu, ceea ce ii confera o greutate redusa dar mai ales rezistenta. Aspectul tabletei UTOK 1000D este unul elegant, elementele ce iti permit sa interactionezi cu dispozitivul fiind plasate intr-un stil ergonomic. Astfel, port-urile de conexiune sunt plasate pe latura scurta a tabletei, facand-o ideală pentru utilizarea utilizarea sa impreuna cu diverse accesorii precum o tastatura.

Performanta

Tableta UTOK 1000D este echipata cu un procesor Dual Core cu putere de 1.2 GHz, memorie RAM de 1 GB și spatiu de stocare de 8 GB. Acestea fiind spuse, fie ca e vorba de rasfoit pagini web sau redarea filmelor, aceasta tableta se descurca minunat din toate punctele de vedere.

Multimedia

UTOK 1000D se bucura de un display de 10.1” ce reda imagini la o rezolutie de 1024×600 pixeli suportand de asemenea și formate HD, conectarea dispozitivului la un televizor HD fiind posibila prin intermediul port-ului Micro HDMI. Tableta este echipata cu doua camere foto, una frontala de 0.2 MP și una de 3 MP pe partea din spate. Dacă spatiul de stocare de 8 GB nu este de ajuns, tableta ofera marirea acestuia până la 32 GB prin intermediul slotului de memorie Micro SD.

Conectivitate

Conectarea la internet se poate realiza prin WiFi și prin intermediul unui modem USB 3G. Tableta dispune de port Micro USB 2.0 pentru conectare și transfer de date. Cu toate acestea, tableta UTOK 1000D nu beneficiaza de dispizitiv Bluetooth.

Sistem de operare

UTOK 1000D ruleaza pe cea mai recenta versiune Android, anume 4.2.2 Jelly Bean, ceea ce o transforma intr-un dispozitiv  foarte eficace.

Acestea fiind spuse, tableta UTOK 1000D se prezinta a fi o alegere grozavă la un preț foarte bun avand invedere si dimensiunea displayului.

Daca o vrei, o gasesti aici!.

Desi prima tableta Utok despre care am vorbit aici nu mi-a placut deloc (ba mai mult am spart-o dupa cum poti vedea in acel filmulet), azi vreau sa vorbim despre tableta pe care am recomandat-o in topul lunii ianuarie: Utok 1000D. Nu multe tablete pot furniza un raport calitate pret convenabil dar cu siguranța tableta UTOK 1000D nu face parte din această categorie. Intrucat acesasta tableta este dotata cu un ecran de 10.1”, procesor Dual Core de 1.2 GHz și spațiu de stocare de 8 GB, UTOK 1000D se prezinta a fi o alegere ideala pentru impatimitii multimedia. Design Spatele tabletei este confectionat din aluminiu, ceea ce ii confera o greutate redusa dar mai ales rezistenta. Aspectul tabletei UTOK 1000D este unul elegant, elementele ce iti permit sa interactionezi cu dispozitivul fiind plasate intr-un stil ergonomic. Astfel, port-urile de conexiune sunt plasate pe latura scurta a tabletei, facand-o ideală pentru utilizarea utilizarea sa impreuna cu diverse accesorii precum o tastatura. Performanta Tableta UTOK 1000D este echipata cu un procesor Dual Core cu putere de 1.2 GHz, memorie RAM de 1 GB și spatiu de stocare de 8 GB. Acestea fiind spuse, fie ca e vorba de rasfoit pagini web sau redarea filmelor, aceasta tableta se descurca minunat din toate punctele de vedere. Multimedia UTOK 1000D se bucura de un display de 10.1” ce reda imagini la o rezolutie de 1024x600 pixeli suportand de asemenea și formate HD, conectarea dispozitivului la un televizor HD fiind posibila prin intermediul port-ului Micro HDMI. Tableta este echipata cu doua camere foto, una frontala de 0.2 MP și una de 3 MP pe partea din spate. Dacă spatiul de stocare de 8 GB nu este de ajuns, tableta ofera marirea acestuia până la 32 GB prin intermediul slotului de memorie Micro SD. Conectivitate Conectarea la internet se poate realiza prin WiFi și prin intermediul unui modem USB 3G. Tableta dispune de port Micro USB 2.0 pentru conectare și transfer de date. Cu toate acestea, tableta UTOK 1000D nu beneficiaza de dispizitiv Bluetooth. Sistem de operare UTOK 1000D ruleaza pe cea mai recenta versiune Android, anume 4.2.2 Jelly Bean, ceea ce o transforma intr-un dispozitiv  foarte eficace. Acestea fiind spuse, tableta UTOK 1000D se prezinta a fi o alegere grozavă la un preț foarte bun avand invedere si dimensiunea displayului. Daca o vrei, o gasesti aici!.

1000D pe scurt


Caracteristici - 7.7


Design - 7.1


Pret - 8.47.7

Merita

Cel mai important este displayul.

User Rating: 2.88 ( 6 voturi)

8

2 thoughts on “UTOK 1000D – display de 10.1 la un pret bun

    1. Nicusor Prefac

      La 1000D nu stiu dar la o alta tableta utok ma costa mai mult decat as cumpara o tableta buna la mana a 2 a

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>