E-boda Revo R85 – o tableta accesibila care seamana un pic cu un ipad

ebodarevoebodarevo

Există o gamă extrem de largă de tablete pe piață, produse de diverse branduri de renume. Cu toate că atunci când ne gândim la gadgeturi românești putem avea dubii legate de calitatea acestora, cei de la E-bonda au ridicat ștafeta lansând pe piață tableta Revo R85, cea mai performantă tabletă nascută sub acest brand.

Design

Cât privește designul, modelul Revo R85 se prezinta a fi unul foarte bine gândit, carcasa fiind fabricată din magneziu, ceea ce conferă un spor de aderență. Pe marginea din dreapta se găsesc butoanele pentru controlul volumului și cel de blocar al ecranului iar pe marginea de sus a dispozitivului sunt poziționate slotul Jack pentru conectarea căștilor, port pentru card micro SD si cel pentru redare prin micro HDMI. Pe marginea de jos se găsește portul micro USB.

Performanță

Dotată cu un procesor quad-core de 1.6 GHz Cortex A9, 1 GB memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare și ecran de 7.85”, este una din cele mai bune alegeri când vine vorba de raport calitate preț.

Multimedia

Cu toate că modelul Revo R85 nu se va ridica la așteptările unui aparat de fotografiat profesional, camerele foto din dotare, una principală de 2 MP și una frontală de 0.3 MP, iși fac cu siguranță treaba de minune. De asemenea, pentru cei entuziasmați de muzică, tableta celor de la E-bonda dispune de un difuzor amplasat pe partea din spate a dispozitivului destul de puternic, ce nu distorsionează sunetul.

Conectivitate

Producatorii români nu se lasă mai prejos nici când vine vorba de conectivitate, tableta se poate conecta la internet prin WiFi si de asemenea utliziatorul poate folosi și dispozitive 3G cu ajutorul unui cablu OTG. Revo R85 dispune si de port micro HDMI pentru conectare la televizoarele HD și de asemenea de clasicul dispozitiv Bluetooth versiunea 4.0.

În mare, putem spune că tableta celor de la E-boda este o alegere bună la un preț avantajos si merită toată atenția, iar daca te intereseaza, o gasesti aici (la oferta).

Există o gamă extrem de largă de tablete pe piață, produse de diverse branduri de renume. Cu toate că atunci când ne gândim la gadgeturi românești putem avea dubii legate de calitatea acestora, cei de la E-bonda au ridicat ștafeta lansând pe piață tableta Revo R85, cea mai performantă tabletă nascută sub acest brand. Design Cât privește designul, modelul Revo R85 se prezinta a fi unul foarte bine gândit, carcasa fiind fabricată din magneziu, ceea ce conferă un spor de aderență. Pe marginea din dreapta se găsesc butoanele pentru controlul volumului și cel de blocar al ecranului iar pe marginea de sus a dispozitivului sunt poziționate slotul Jack pentru conectarea căștilor, port pentru card micro SD si cel pentru redare prin micro HDMI. Pe marginea de jos se găsește portul micro USB. Performanță Dotată cu un procesor quad-core de 1.6 GHz Cortex A9, 1 GB memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare și ecran de 7.85”, este una din cele mai bune alegeri când vine vorba de raport calitate preț. Multimedia Cu toate că modelul Revo R85 nu se va ridica la așteptările unui aparat de fotografiat profesional, camerele foto din dotare, una principală de 2 MP și una frontală de 0.3 MP, iși fac cu siguranță treaba de minune. De asemenea, pentru cei entuziasmați de muzică, tableta celor de la E-bonda dispune de un difuzor amplasat pe partea din spate a dispozitivului destul de puternic, ce nu distorsionează sunetul. Conectivitate Producatorii români nu se lasă mai prejos nici când vine vorba de conectivitate, tableta se poate conecta la internet prin WiFi si de asemenea utliziatorul poate folosi și dispozitive 3G cu ajutorul unui cablu OTG. Revo R85 dispune si de port micro HDMI pentru conectare la televizoarele HD și de asemenea de clasicul dispozitiv Bluetooth versiunea 4.0. În mare, putem spune că tableta celor de la E-boda este o alegere bună la un preț avantajos si merită toată atenția, iar daca te intereseaza, o gasesti aici (la oferta).

Revo R85 pe scurt


Caracteristici - 8.6


Design - 8.4


Pret - 7.88.3

Alegere de top

Alegerea multor utilizatori de tablete datorita diplay-ului, performantei si a pretului destul de accesibil

User Rating: 3.99 ( 2 voturi)

8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>