Google Nexus 7 II – luata la analizat

 poza_nexus7

Pe langa succesul pe care il are Google in online se pare ca vor sa se extinda cat mai mult si pe piata electronicelor. Astfel acestia au inceput de ceva timp sa produca atat smartphone-uri cat si tablete. In acest articol vom face un scurt review tabletei Google Nexus 7 II.

Specificatii tehnice

Incepem prezentarea tabletei cu procesorul care este unul foarte performant. Vorbim astfel despre un Quad-Core modelul Qualcomm S4 Pro care functioneaza cu o frecventa de 1.5 GHz. Memoria RAM se ridica si ea la nivelul asteptarilor fiind de 2 GB DDR3. Spatiul de stocare este de 16 GB si cred ca pentru o tableta este mai mult decat suficient. Chipsetul video Adreno 320 ne permite sa putem juca aproape orice joc fara abslout nicio problema.

Ecranul este unul IPS care dispune de tehnologia Capacitive Multi-Touch de 10 puncte si are o diagonala de 7 inch. De asemenea rezolutiile sunt de 1920 x 1200 pixeli.
Multimedia, conectivitate si alte specificatii

Muzica poate fi redata atat cu ajutorul celor doua difuzoare stereo cat si prin casti cu mufa de 3.5 mm. Camera foto principala este de 5 MP iar cea frontala este foarte utila pentru apelurile video fiind de 1.2 MP.

Google Nexus 7 II vine dotata cu Bluetooth v4.0 precum si cu tehnologia wireless cu ajutorul careia ne putem conecta mult mai usor la internet. Bateria este una de 3950 mAh si are o autonomie uimitoare de pana la 9 ore.

Pe langa portul pentru casti mentionat anterior mai avem la dispozitie si un port microUSB.

Legat de partea de software nu pot decat sa mentionez sistemul de operare care este Android 4.3 JellyBean.

Asadar cei de la Google isi mentin reputatia si ne incanta astfel cu o tableta performanta care isi merita pretul sau de 1.200 de lei, pe care il gasesti aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>