Tableta UTOK 700d – iti dezvalui tot ce trebuie sa stii despre ea

Fiindca multe persoane sunt interesate de noile tablete UTOK (conform si sondajului din partea dreapta a acestei pagini) am hotarat ca urmatoarea tableta pe care o testez timp de aproximativ o saptamana va fi tableta UTOK 700D, o tableta pe care am platit 350 de lei si care vine cu o garantie de 3 ani, in loc de 2 ani (perioada de garantie cu care vin celelalte tablete).

Specificatiile pe care trebuie sa le stii inainte sa o cumperi includ procesorul Dual-Core de 1.2 Ghz, memoria ram DDR3 de 512 MB si o capacitate de stocare de 8 GB, destul cat sa stochezi cateva filme, poze si o multime de aplicatii care te intereseaza .

Pe langa cele de mai sus ar mai trebui mentionat si portul mini-HDMI care te ajuta sa conectezi tableta la un televizor, pentru a rula poze sau filmulete stocate pe tableta.

Desi din punct de vedere al specificatiilor nu se apropie de tableta Allview Viva Q7 Life pe care am testat-o acum cateva saptamani, merita mentionat faptul ca are 2 camere (de 0.3 si 2 MP) si in specificatii este mentionata o autonomie a bateriei de 6 ore, autonomie pe care o voi confirma sau nu in review-ul video final.

Mai jos poti vedea si unboxing-ul pe care l-am facut dupa ce am cumparat tableta:

Acum (10.01.2014) poti vedea si reviewul video final:

Daca nu vrei sa vezi fimuletul atunci iti pot spune, In mare, ca tableta are memorie prea mica ceea ce face sa se blocheze constant iar un alt dezavantaj, foarte important, ar fi faptul ca bateria nu tine nici macar 2 ore!

Recomandarea mea este sa nu o cumperi pentru ca la banii astia (~350 de lei) iti iei Allview Viva Q7 Life despre care iti pot spune ca este de n ori mai buna decat asta.

Uite si cateva poze ale tabletei:

pozautok3

[more…]

pozautok4 pozautok5 pozautok6 pozautok7 pozautok8 pozautok9 pozautok1 pozautok2

Fiindca multe persoane sunt interesate de noile tablete UTOK (conform si sondajului din partea dreapta a acestei pagini) am hotarat ca urmatoarea tableta pe care o testez timp de aproximativ o saptamana va fi tableta UTOK 700D, o tableta pe care am platit 350 de lei si care vine cu o garantie de 3 ani, in loc de 2 ani (perioada de garantie cu care vin celelalte tablete). Specificatiile pe care trebuie sa le stii inainte sa o cumperi includ procesorul Dual-Core de 1.2 Ghz, memoria ram DDR3 de 512 MB si o capacitate de stocare de 8 GB, destul cat sa stochezi cateva filme, poze si o multime de aplicatii care te intereseaza . Pe langa cele de mai sus ar mai trebui mentionat si portul mini-HDMI care te ajuta sa conectezi tableta la un televizor, pentru a rula poze sau filmulete stocate pe tableta. Desi din punct de vedere al specificatiilor nu se apropie de tableta Allview Viva Q7 Life pe care am testat-o acum cateva saptamani, merita mentionat faptul ca are 2 camere (de 0.3 si 2 MP) si in specificatii este mentionata o autonomie a bateriei de 6 ore, autonomie pe care o voi confirma sau nu in review-ul video final. Mai jos poti vedea si unboxing-ul pe care l-am facut dupa ce am cumparat tableta:
  • O vrei?O poti cumpara din magazinul de unde am cumparat-o si eu, pe care il gasesti aici.

Acum (10.01.2014) poti vedea si reviewul video final: Daca nu vrei sa vezi fimuletul atunci iti pot spune, In mare, ca tableta are memorie prea mica ceea ce face sa se blocheze constant iar un alt dezavantaj, foarte important, ar fi faptul ca bateria nu tine nici macar 2 ore! Recomandarea mea este sa nu o cumperi pentru ca la banii astia (~350 de lei) iti iei Allview Viva Q7 Life despre care iti pot spune ca este de n ori mai buna decat asta. Uite si cateva poze ale tabletei: [more...]

Tableta Utok 700D pe scurt


Caracteristici - 6.7


Design - 8


Pret - 8.97.9

Bunicica

Per total, este o tableta buna desi eu nu vad utilitatea a 2 camere nu foarte bune din punct de vedere al calitatii.

User Rating: 3.89 ( 7 voturi)

8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>