Tableta Vonino Orin S – Pentru cine are un buget de pana in 500 de lei!

imaginevonino

Dacă-ţi doreşti o tabletă cu procesor Dual Core, dar eşti limitat din punct de vedere financiar, cu un buget de pana in 500 de lei, atunci tableta Vonino Orin S ţi se adresează. 

Dar intai sa vorbim putin daca se merita sau nu…

Principalul atu al acestei tablete îl reprezintă procesorul Dual Core care, raportat la preţul tabletei, este un adevărat chilipir. Nu este de lepădat nici faptul că Vonino Orin S beneficiază şi de unul dintre cele mai bune chipseturi video de pe piaţă, Mali 400 Quad Core, care-ţi va permite să vizualizezi filme la calitate FullHD şi să te joci cele mai noi jocuri apărute.

vonino

[more…]

Tableta rulează ultima versiune a sistemului de operare de la Google, Android 4.1.1 Jelly Beam, care-ţi va permite să instalezi o mulţime de aplicaţii din magazinul Google Play.

Memoria RAM este una generoasă pentru acest segment low cost al tabletelor, fiind de tip DDR3 şi având 1GB, oferindu-ţi posibilitatea să rulezi mai multe aplicaţii concomitent, iar memoria flash are o capacitate de 8 GB putând fi extinsă, prin intermediul slotului de carduri MicroSD, până la 32 GB.

Displayul este de tip capacitive Multi-Touch cu diagonala de 7 inch şi rezoluţia de 800×480 pixeli, care, împreună cu chipsetul video Quad Core, redă filme la rezoluţie FullHD şi HD.

Tableta Vonino Orin S este dotată cu două camere foto-video, una frontală şi una pe partea din spate cu rezoluţia de 2 MP, care-ţi vor permite să efectuezi apeluri video prin Skipe şi Yahoo Messenger, precum şi să pozezi sau să filmezi lucruri interesante.

La partea de conectivitate tableta beneficiază de modul Wi-Fi şi port OTG (OnTheGo) prin care poţi conecta un modem 3G, au fost testate cu succes următoarele modemuri 3G: ZTE MF 110, Huawei E172, K3520, E1750, K3765, E367, E353, E261.

Acumulatorul este de tip Li-Ion de 3200 mA şi oferă o autonomie de utilizare de până la 4 h.

Parerea altor cumparatori

Mulţi dintre cei care au cumpărat deja o tableta Vonino Orin S se declară mulţumiţi de aceasta, în principal de raportul preţ/funcţii oferite, balanţă înclinată mult de procesorul Dual Core, memoria RAM de 1GB şi chipsetul video Mali 400 Quad Core.

Concluzia finala

Calitatea materialelor din care este realizată carcasa lasă de dorit, plasticul fiind unul inferior, dar dacă poţi trece peste acest impediment tableta, per ansamblu, reprezintă o afacere bună în cazul în care doreşti să deţii o tabletă decentă, dar pe care nu eşti dispus să dai mai mult de 500 lei, mai exact 449 de lei.

Vezi tableta cu ochii tai!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>