Allview VIVA H8 – O tableta buna daca vrei display de 8 inch, 3G si procesor Quad-core

vivah8

Cum compania brasoveana Allview se extinde din ce in ce mai mult pe piata tabletelor accesibile ca pret si performanta, este si normal sa le am si eu in vedere si sa le analizez aici, pe site astfel incat tu sa faci cea mai buna alegere.

In acest articol vom vorbi despre o tableta care costa beneficiaza zilele acestea de o promotie aici.

Mai exact, vom vorbi despre Allview Viva H8.

Performanta

Fie ca o folosim pentru jocuri, pentru internet sau alte aplicatii aceasta se va descurca perfect datorita procesorului Quad-Core modelul Cortex A7 care functioneaza la o frecventa de 1.2 GHz rapiditatea de functionare a tabletei fiind asigurata si de memoria RAM de 1 GB.

Doresti sa stochezi multe fisiere/filme/jocuri/apllicatii?

Pentru a memora cat mai multe fisiere avem la dispozitie un spatiu de stocare de 8 GB la care mai putem adauga inca 32 de GB prin intermediul unui card de tipul MicroSD.

Jocuri?

Jocurile se vad foarte bine datorita chipsetului video PowerVR SGX 544 care dispune totodata si de OpenGL ES 2.0.

Display?

Displayul este unul destul de mare astfel incat vizionarea filmelor sa fie o experienta cat mai placuta. Vorbim despre un display IPS care dispune de tehnologia Capacitive Multi-Touch, cu o diagonala de 7.9 inch, rezolutie de 1024 x 768 iar capacitatea redare a culorilor este de 16 milioane.

Posibilitati de conectare

Daca dispunem de un router Wi Fi atunci ne putem conecta foarte usor deoarece tableta vine dotata cu posibilitate de conectare wireless si daca nu avem nicio retea disponibila atunci nu este nici o problema… ne putem conecta la internet prin 3G. Pe langa cele 2 mai putem transfera fisiere de pe tableta pe telefon sau laptop si invers prin Bluetooth.

Alte specificatii

Bateria este una Li-Polymer de 4000 mAh si are o autonomie de pana la 4-5 ore.

Allview Viva H8 poate fi folosita si pe post de camera foto. Aceasta dispune de doua camere foto: cea principala situata pe spate care are un senzor de 5 MP si cea frontala care are un rol esential in apelurile video de 2 MP.

Pe langa portul de 3.5 mm mai avem la dispozitie si un port Micro USB. Allview Viva H8 poate fi folosita si pe post de sistem de navigatie deoarece dispune de tehnologia GPS.

Per total, este o tableta buna din toate punctele de vedere, si pretul este unul foarte bun avand in vedere ca vine cu procesor quad-core si cu 3G, GPS si Bluetooth.

O gasesti in cel mai renumit magazin online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>