Evolio Tabby – Tableta ideala pentru copilul tau

pozaevolio01

Inainte de a fabrica o noua tableta, companiile trebuie sa stabileasca un lucru foarte important: care este categoria de persoane careia i se dedica tableta. Astfel avem tablete dedicate persoanelor pasionate de jocuri, studentilor, tablete ce urmeaza a fi folosite la servici, copiilor etc. Astfel in functie de categoria cumparatorilor specificatiile tehnice si software difera.

In acest articol vom vorbi despre o tableta fabricata special pentru copii si anume tableta Evolio TABBY.

Specificatii tehnice – ideale pentru copii

Daca pana acum obisnuiam sa vorbesc mai mult despre specificatiile tehnice in acest articol prezentarea lor va fi mult mai scurta. Procesorul este un Cortex A13 de 1 GHz iar memoria RAM de 512 MB. Memoria interna este de 4 GB insa ii putem atasa un card microSD de maxim 32 GB. Procesorul grafic este unul quad core Mali 400MP, perfect pentru aplicatiile grafice cu culori vii iubite de copii.

Displayul este un TFT de 7 inch cu rezolutii de pana la 800 x 480 pixeli care dispune de tehnologia Capacitive Multi-Touch.

Pentru fotografii avem la dispozitie o camera foto situata in spate de 2 MP… nu foarte performanta dar isi face treaba.

Internet

Pentru pretul mic cu care vine, tableta vine dotata cu wi-fi care ii da posibilitatea copilului tau sa navigheze online utilizand un router wireless (de acasa sau din alte locatii).

[more…]

Software

Aceasta tableta vine cu un sistem de operare Android 4.0 si cu o multime de aplicatii educative pentru copii.

O prima aplicatie este “Povestea Lebedei“. Aceasta contine mai multe jocuri educative pentru stimularea imaginatiei copiilor. Printre aceste jocuri gasim si nenumarate puzzle-uri inspirate din povesti pe care copii le stiu deja.

In cazul in care copii nu sunt inca la scoala ii puteti introduce in lumea matematicii prin intermediul aplicatiei „Jocul formelor”. Pe langa aceasta aplicatie mai avem si “Matematica pentru pregatitoare” care are acelasi scop. De asemenea copii vor recunoaste mai usor sunetele animalelor cu ajutorul aplicatiei “Onomatopeea”.

Pe langa jocuri, tableta vine dotata si cu povesti. Astfel avem “Povestea lui Dintisor” – o poveste cu morala dar si cu planse de colorat.

Pentru a detine controlul asupra copiilor si a tabletei dispunem de o functie pentru control parental care ne da posibilitatea de a intrerupe accesul la internet sau la anumite aplicatii.

Concluzia

Asadar daca iti doresti sa iti cresti copilul cat mai bine si in acelasi timp sa il faci sa se obisnuiasca cu tehnologia atunci poti vorbi cu Mos Craciun sa le cumpere aceasta tableta din cel mai de incredere magazin online!

Zilele acestea, o poti gasi si cu o reducere de 50 de lei in acest magazin online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>