Cele mai bune tablete in functie de categorie – Top Decembrie

Spre deosebire de topul pe care l-am facut in noiembrie, luna aceasta am ales sa iti recomand cea mai buna alegere pentru fiecare categorie posibila. Vei putea sa iti alegi astfel mult mai usor tableta pe care o vrei, in functie de ceea ce cauti si bugetul pe care il ai.

Sa incepem…

Cea mai buna tableta din punct de vedere al raportului calitate/pret (buget maxim 1000 de lei)

IMAG1095

Compania Samsung este renumita pentru produsele pe care le comercializeaza, mai ales in domeniul smartphone-urilor si a tabletelor. De aceea, daca ai un buget de pana in 1000 de lei, si vrei o tableta performanta din toate punctele de vedere, iti recomand Samsung Galaxy Tab3, tableta pe am testat-o in acest filmulet.

Cea mai buna tableta pentru un pret cat mai mic (buget maxim 500 de lei)

IMAG1124

O alta tableta pe care o testez acum este Allview Viva Q7 Life, o tableta quad-core de 400 de lei despre care pana acum am numai cuvinte bune de zis (de mentionat ar fi bateria care a tinut 5 ore si faptul ca se misca foarte bine chiar si in jocuri performante, precum Thor).

Poti vedea filmuletul in care am testat-o aici.

Cea mai ieftina tableta 3G – Criteriu decisiv: pret + modul 3g

ax3party

La ora actuala, cea mai ieftina tableta 3G este Allview Ax3 Party, tableta care beneficiaza de o promotie zilele acestea. <Aici poti vedea promotia>

Cea mai ieftina tableta – Criteriul decisiv: Pretul

pozautok

Fara doar si poate, aici intra tableta UTOK 700S despre care am vorbit aici.

Cea mai buna tableta de 10 inch – Criteriu deciziv: marimea displayului.

Fara doar si poate, recomandarea #1 este Serioux Tab4All S101 pentru ca vine cu husa si tastatura inclusa si are un pret foarte atractiv! Mai multe detalii gasesti in acest articol.

Ai vreo intrebare? Nu ezita sa lasi un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>