Serioux S1005KTAB – O tableta ieftina cu display de 10 inch

serioux 10" cu husa

Daca cei de la Allview pun accent pe pretul mic prin tabletele lor de 7 inch, cei de la Serioux sunt recunoscuti pentru tabletele lor cu displayul de 10 inch, ultima versiune fiind tableta Serioux S1005KTAB care costa aproximativ 500 de lei.

Asadar, in cele ce urmeaza vom vedea daca aceasta suma reflecta sau nu specificatiile.

Specificatii tehnice

Pentru o tableta care costa 500 de lei procesorul Rockchip 2928 Cortex A9 de 1.2 GHz mi se pare destul de bun desi un Dual-core ar fi fost mai bun. De asemenea memoria RAM este foarte de generoasa. Mai exact este vorba despre o memorie RAM de 1 GB tipul DDR3. Spatiul de stocare este de 8 GB insa daca acesta nu este destul pentru a va memora toate fisierele dorite atunci puteti atasa un card microSD de pana la 32 GB.

Chipsetul video este si el la fel de bunicel si in limita specificatiilor vom putea juca o multime de jocuri. Vorbim astfel despre un Multi-Core Dual Mali-400 2D/3D core.

Ecranul este unul chiar foarte mare. Vorbim astfel de un display cu diagonala de 10.1 inch si rezolutii de pana la 1024 x 600 pixeli.

Alte detalii

Unul dintre aspectele care personal nu imi prea plac este si faptul ca nu dispune de o camera foto principala. Avem totusi o camera foto frontala insa aceasta este de doar 0.3 MP si pe langa apelurile video nu ne poate ajuta prea mult.

La internet ne putem conecta prin Wireless iar 3G-ul este disponibil doar prin intermediul unui modem care nu este inclus.

Bateria este foarte buna avand Li-Ion 5000mAh si are o autonomie de pana la 5 ore.

Printre porturile disponibile gasim:

  • 3.5 mm pentru casti
  • HDMI
  • port Mini USB.

Recomandare?

Daca ceea ce te intereseaza este o tableta cu un display mare, de 10 inch, la un pret mic, atunci poti cumpara linistit pentru ca este cu siguranta printre cele mai bune tablete pentru acest pret si aceste specificatii.

O gasesti aici impreuna cu o husa si tastatura inclusa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>