Tableta Allview TX1 Quasar – Vine cu 3g si un super-pret

allviewquasar3g

In acest articol vreau sa vorbim despre tableta romaneasca Allview TX1 Quasar, care ocupa locul #1 in topul pe care l-am facut in luna decembrie.

De ce?

In primul rand, sa abordam pretul, pentru ca zilele acestea aceasta tableta este la oferta si costa 699 de lei in acest magazin, pe cand in alte magazine este 899 de lei (exemplu aici).

Dar pretul depinde si de ceea ce primesti asa ca hai sa o analizam mai in detaliu:

Este 3G!

Daca nu vrei sa te complici cu modem-uri externe care costa si ocupa mai mult spatiu, atunci faptul ca aceasta tableta are modul 3G incorporat va inseamna un punct in plus. ( Si inseamna ca o poti folosi si pentru a face apeluri vocale!)

Display

Intra in categoria nici prea mare, nici prea mic, cu o diagonala de 8 inch, perfecta pentru tot ceea ce te intereseaza. Pe langa marime trebuie sa mentionez si tehnologia IPS care iti ofera o calitate a imaginii la rezolutie HD.

Performanta

Desi nu exceleaza la acest capitol, TX1 Quasar nici nu se face de ras, avand un procesor Dual-core de 1.0 Ghz si 1Gb Ram DDR3.

Sunet

Spre deosebire de variantele mai ieftine ALLview, care au o problema cu difuzoarele care se aud incet, aceasta tableta vine cu difuzoare stereo care se aud clar.

Design

In ciuda marimii mai mari a ecranului, tableta are un design atractiv cu o grosime de maxim 9,9 mm, deci intra in categoria slim.

Altele:

  • Bluetooth incorporat
  • GPS incorporat
  • 2 camere fata si spate
  • Conform specificatiilor bateria are o autonomie de 4 ore dar poate voi face un test in viitor pentru a ne convinge. Dintre tabletele Allview pe care le-am testat, stiu ca au o autonomie de 3 ore in utilizare continua…

Si 2 minusuri:

Da, tableta are si 2 minusuri minore, mai exact:

-capacitatea de stocare de doar 4 Gb, dar exista posibilitatea de extindere cu un card micro-usb de pana la 32 Gb.

-si versiunea de Android cu care vine, care este 4.0.4 Ice Cream Sandwich, ultima versiune fiind 4.1.1 JellyBean.

In acest articol vreau sa vorbim despre tableta romaneasca Allview TX1 Quasar, care ocupa locul #1 in topul pe care l-am facut in luna decembrie. De ce? In primul rand, sa abordam pretul, pentru ca zilele acestea aceasta tableta este la oferta si costa 699 de lei in acest magazin, pe cand in alte magazine este 899 de lei (exemplu aici). Dar pretul depinde si de ceea ce primesti asa ca hai sa o analizam mai in detaliu: Este 3G! Daca nu vrei sa te complici cu modem-uri externe care costa si ocupa mai mult spatiu, atunci faptul ca aceasta tableta are modul 3G incorporat va inseamna un punct in plus. ( Si inseamna ca o poti folosi si pentru a face apeluri vocale!) Display Intra in categoria nici prea mare, nici prea mic, cu o diagonala de 8 inch, perfecta pentru tot ceea ce te intereseaza. Pe langa marime trebuie sa mentionez si tehnologia IPS care iti ofera o calitate a imaginii la rezolutie HD. Performanta Desi nu exceleaza la acest capitol, TX1 Quasar nici nu se face de ras, avand un procesor Dual-core de 1.0 Ghz si 1Gb Ram DDR3. Sunet Spre deosebire de variantele mai ieftine ALLview, care au o problema cu difuzoarele care se aud incet, aceasta tableta vine cu difuzoare stereo care se aud clar. Design In ciuda marimii mai mari a ecranului, tableta are un design atractiv cu o grosime de maxim 9,9 mm, deci intra in categoria slim. Altele:
  • Bluetooth incorporat
  • GPS incorporat
  • 2 camere fata si spate
  • Conform specificatiilor bateria are o autonomie de 4 ore dar poate voi face un test in viitor pentru a ne convinge. Dintre tabletele Allview pe care le-am testat, stiu ca au o autonomie de 3 ore in utilizare continua...

Si 2 minusuri: Da, tableta are si 2 minusuri minore, mai exact: -capacitatea de stocare de doar 4 Gb, dar exista posibilitatea de extindere cu un card micro-usb de pana la 32 Gb. -si versiunea de Android cu care vine, care este 4.0.4 Ice Cream Sandwich, ultima versiune fiind 4.1.1 JellyBean.

  • RecomandarePersonal, cred ca este cea mai buna alegere 3G de pe piata si ti-o recomand si tie. O gasesti la oferta aici!

Allview TX1 pe scurt


Caracteristici - 7.8


Design - 8.5


Pret - 7.47.9

Tot ce vrei

Alegerea cea mai buna pe care o poti face in luna Decembrie daca ce cauti este o tableta 3G cu un display mai mare dar nu foarte mare!

User Rating: 4.54 ( 4 voturi)

8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>