Tableta E-Boda Essential A300 – Alta mai ieftina nu exista!

tableta_eboda

„Ştii, deja citeşte tot!”, acesta este motto-ul celor de la E-Boda care i-a făcut cunoscuţi şi acest motto se potriveşte ca o mănuşă şi tabletei E-Boda Essential A300.

Chiar citeşte tot, formatele audio suportate sunt: MP3, WMA, WAV, OGG, FLAC, ALAC, APE,AAC, AC-3; formatele de imagine: JPEG, GIF, PNG, BMP; iar la capitolul formate video, lista cu formate suportate cred că este cea mai completă de pe piaţa tabletelor din momentul de faţă: H.264, VC-1, MPEG-2, MPEG4, XviD/DivX, Real 8\9\10, AVI, RM, RMVB, PMP, FLV, MP4, M4V, VOB, WMV, 3GP, MKV.

tabletaeboda

[more…]

Tableta E-boda Essential A300 este pusă în funcţiune de un procesor Rockchip Cortex A9, ce rulează la frecvenţa de 1GHz şi împreună cu cei 512 MB de memorie RAM duc greul la propriu căci dacă memoria RAM ar fi fost de cel puţin 1GB altfel ar fi fost văzută această tabletă, dar când vrei să ieşi pe piaţă la un anumit preţ trebuie să faci şi nişte compromisuri.

Display-ul LCD LED beneficiază de tehnelogia Capacitive Multi – Touch, iar diagonala de 7 inch şi rezoluţia de 800×400 pixeli îţi oferă o vizionare decentă a filmelor în format XviD sau DivX pe care, cu siguranţă, vei dori să le ai pe tabletă.

Net-ul îţi este asigurat de modulul Wireless integrat sau de stick-ul 3G de internet pe care-l poţi conecta la tabletă printr-un dongle neinclus în pachetul produsului.

Android 4.1 Jelly Bean este preinstalat şi-ţi va uşura munca, iar aplicaţiile pe care le poţi instala pe tabletă fac din aceasta un companion de încredere mai ales în momentele în care nu ai nimic mai bun de făcut.

Bateria de 2800 mAh îţi oferă o durată de utilizare de până la 4 ore, modestă ţinând cont că media este în jur de 6 ore.

Pretul si parerea finala

Una peste alta, E-Boda Essential A300 este, după cum şi numele spune, o tabletă entry level, cu funcţii esenţiale, fără nimic special care, la cei 300 lei cât costă, este una dintre cele mai ieftine tablete de pe piaţă.

Dacă nu vrei o tabletă performantă şi nu eşti dispus să dai mulţi bani pe o tabletă care să ştie să facă mai multe lucruri atunci E-Boda Essential A300 este pentru tine.

Vezi tableta in acest magazin online!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>